Daniela Crudu este ţinută sub papuc, iar Elena Băsescu se ceartă cu Mihaela Borcea

Cruduţa nu mai poate să primească sms-uri de la bărbaţi, din cauza lui Nilă. Iubitul brunetei a pus stăpânire pe telefonul acesteia şi le-a interzis admiratorilor s-o mai caute. Elene
Cruduţa nu mai poate să primească sms-uri de la bărbaţi, din cauza lui Nilă. Iubitul brunetei a pus stăpânire pe telefonul acesteia şi le-a interzis admiratorilor s-o mai caute. Elene Băsescu o acuză pe fosta nevastă a lui Cristi Borcea că se foloseşte de numele ei pentru a-şi face reclamă.
Pe "Nilă" îl roade gelozia! Gurile rele susţin că, Mihai Costea o obligă pe "Cruduţa" să-şi schimbe cartela de telefon în fiecare lună. Motivul este unul foarte simplu: gelozia. În ziua în care asistenta lui Capatos a împlinit 23 de ani, iubitul nu a lasat-o să-şi verifice telefonul de teama foştilor iubiţi.
Mai mult, Costea şi-a permis să-i confişte telefonul şi să răspundă el în numele brunetei. Mesajul trimis admiratorilor a fost unul foarte clar: "Eşti pe black list". Astfel, Daniela Crudu nu a primit urările pe care şi le dorea de ziua ei, scrie în Cancan.
Ceartă mare între două doamne din lumea bună! Elena Băsescu este supărată foc pe fosta doamnă Borcea. Se pare că, Mihaela Borcea se laudă cum că mezina familiei Băsescu este o  clientă fidelă a salonului pe care îl deţine.
Însă, EBA susţine că ea merge la un un alt salon. "Salonul de cosmetică pe care-l frecventez se cheamă Sunshine! Nu merg la salonul fostei soţii a lui Cristi Borcea. Stimată doamnă, dacă îmi mai folosiţi numele pentru a vă face reclamă salonului şi a prinde o primă pagină, vă trimit factura!", a scris EBA, pe contul ei de Twitter, potrivit ziarului Libertatea.
Andreea Antonescu are o problemă mare: "Nu mai pot purta haine roz!" Cântăreaţa declară că a ramas cu sechele de pe vremurile în care făcea parte din trupa Andre.
În acea perioadă, blondina era nevoită să se îmbrace numai în haine roz, pline de sclipici. Acum, devenită femeie maritată şi mama unei fetiţe, Andreea şi-a schimbat stilul vestimentar. De un singur obicei nu s-a putut despărţii, să poarte tocuri foarte înalte: "La pantofii cu toc foarte înalt nu pot renunţa. Ştii cum se numesc, nu? Bucuria piticilor", declara ea amuzată, pentru Kanal D.
bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod