Bianca Drăguşanu pozează sexi pe Facebook, iar Mădălina Pamfilie şi-a găsit un nou iubit

De când nu mai este asistentă tv, Bianca Drăguşanu este nelipsită de pe Facebook. Roşcata nu se sfieşte să se arate în cele mai provocatoare ipostaze. Bianca Drăguşanu îşi surprinde

De când nu mai este asistentă tv, Bianca Drăguşanu este nelipsită de pe Facebook. Roşcata nu se sfieşte să se arate în cele mai provocatoare ipostaze.

Bianca Drăguşanu îşi surprinde admiratorii în fiecare zi cu apariţiile ei indecente. După numai câteva zile de la moartea bunicii sale, Bianca s-a pozat aproape goală de la brâu în sus, afişând o imagine foarte provocatoare. Mândră de fizicul său, roşcata a făcut o obişnuinţă din a se poza în orice moment al vieţii sale, stârnind isterie în rândul fanilor. Vedeta a primit peste 2000 de like-uri şi sute de comentarii de când a postat fotografia.

După o relaţie amoroasă cu năbadăi, Mădălina Pamfile s-a distrat la mare în acest weekend cu un alt bărbat. Asistenta lui Captos s-a arătat foarte relaxată în braţele acelui tânăr, pe nume Yanis Sorin, în vârstă de 30 de ani. Să sperăm că, de data asta, o să fie cu noroc, ţinând cont că tânarul nu este nici fotbalist şi are şi multe puncte în comun cu vedeta, cum ar fi pierdutul nopţilor în club.

Laurette pare că începe sa-şi revină după ce a fost arsă pe abdomen în urma unor tratamente pentru vergeturi. Deşi a optat pentru o ţinută care să-i ascundă problemele, mulatra a făcut primii săi bani după naştere, într-o defilare la Mamaia. "A fost prima mea defilare, recunosc că am avut ceva emoţii. A fost prezentare de lenjerie intimă, am purtat un maiou şi o pereche de chiloţei. Nu am fost cu buricul gol pentru că nu mi-au trecut cicatricile. M-am simţit foarte bine, îmi era dor să defilez", a declarat Laurette.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod