Zece femei si zece "magicieni" ai mingii de fotbal

In curand, vom ajunge sa facem alergie la culoarea verde a gazonului. Iar daca mergem pe strada si auzim un fluierat, este posibil sa ne intrebam: "Se da cartonas galben?". Dar nici n-ar putea fi altfel, in conditiile in care cel mai important eveniment fotbalistic este in plina desfasurare. Pe 9 iulie, una dintre echipe va obtine,prestigiosul trofeu al campionatului mondial de fotbal.

Jucatorii sunt concentrati, se antreneaza, vizioneaza casetele tehnice ale diverselor partide, toata lumea face pronosticuri. Acest lucru se stie prea bine. Insa o vorba veche spune ca in spatele fiecarui barbat de succes se afla o femeie puternica. Oare cine se afla alaturi de unii dintre cei mai cunoscuti maestri internationali de pe gazon?

Sven Goran Eriksson si Nancy Dell Olio

Una dintre putinele intelectuale din "grupul partenerelor de fotbalisti", Nancy Dell Olio a urmat cursurile universitare la Roma si si-a desavarsit studiile in drept la New York. Nancy se implica activ in proiectele coordonate de Crucea Rosie, declarandu-se impresionata de modul in care aceasta organizatie se straduieste sa-i ajute pe cei care au nevoie de sprijin. Selectionerul Angliei si Nancy s-au cunoscut in perioada cand el se afla pe banca tehnica a echipei Lazio Roma.

David si Victoria Beckham

Pe undeva, s-ar putea spune ca alaturarea celor doi este intr-un fel retorica... Sunt cel mai cunoscut si mediatizat cuplu din lumea sportului rege. Casnicia lor a cunoscut si momente de cumpana, dar cei doi, casatoriti pe 4 iulie 1999, au ramas impreuna si au trei copii: Brooklyn, Romeo si Cruz.

Steven Gerrard si Alex Curran

Cu siguranta, cunoscutul jucator englez al formatiei FC Liverpool a avut de luptat pentru a o cuceri pe Alex Curran. Atunci cand s-au cunoscut, aceasta era prietena lui Milan Baros, component al echipei Cehiei. Aspect mai putin semnificativ, pare-se, pentru Gerrard, care avea el insusi o prietena, cantareata britanica Jennifer Ellison. In final, "totul este bine cand se termina cu bine", dupa cum spunea Shakespeare: Steven Gerrard este fericit cu Alex, Jennifer traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Tony Richardson, fostul... prieten al lui Alex Curran.

Ronaldo si Raica Oliveira

Cel care, prin golul marcat in optimile de finala ale actualei editii a Campionatului Mondial de Fotbal, si-a asigurat un loc in istorie, devenind cel mai prolific marcator din istoria acestei competitii - intr-un cuvant, Ronaldo - este mandru de logodnica sa, fotomodelul brazilian Raica Oliveira. Aceasta este cea mai ferventa sustinatoare a sa si l-a aparat recent, cand presa din intreaga lume l-a acuzat pe celebrul jucator de fotbal ca este "obez", el cantarind 83 de kilograme si avand o inaltime de 1,83 metri. Cei doi s-au cunoscut anul trecut, dupa ce acesta se despartise de un alt manechin, Daniela Cicarelli.

Francesco Totti si Ilary Blasy

Celebrul jucator italian este unul dintre barbatii care s-au asezat "la vatra" din punctul de vedere al vietii personale: el este casatorit cu Ilary Blasy, tot italianca, actrita si fomodel. Ilary, in varsta de 25 de ani, a devenit cunoscuta in special ca urmare a difuzarii emisiunii "Che Tempo fa?".

Luis Figo si Helen Svedin

Un alt fotbalist casatorit... si un alt top model casatorit cu un fotbalist, daca putem face un asemenea joc de cuvinte. Helen Svedin si-a abandonat cariera de pe catwalk si s-a dedicat cresterii celor trei fiice pe care le are cu Luis Figo: Daniela, Martina si Stella. Cei doi s-au cunoscut in 1996, prin intermediul lui Joaquin Cortez, celebrul dansator de flamenco, si s-au casatorit in anul 2001. Demn de mentionat este si faptul ca Helen a fost declarata "cea mai frumoasa sotie de fotbalist" de la actuala editie a Campionatului Mondial.

Claire si Thierry Henry

El este considerat o stea absoluta a gazonului, alaturi de coechipierul sau, Zinedine Zidane. Joaca spectaculos... de eficient. Golurile marcate de el au propulsat Franta in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, atunci cand prea putini mai sperau la acest lucru. In 2002, a cunoscut-o pe Claire Merry si, un an mai tarziu, s-au casatorit. Cei doi nu agreeaza viata sociala intensa, fiind un cuplu mai degraba retras.

Elisabetta Canalis si Christian Vieri

Mijlocasul italian se poate considera un barbat norocos: prietena sa, Elisabetta Canalis, este una dintre cele mai frumoase si apreciate vedete din show-biz de pe teritoriul Italiei. Actualmente, prezinta o emisiune de stiri sportive, dar visul sau cel mai mare este sa devina vedeta de cinema. Si de ce nu, in definitiv? N-ar fi nici prima, si cu siguranta, nici ultima prezentatoare care "paseste" in culisele celei de a saptea arte...

Beatrice si David Trezeguet

Pana si aceia dintre noi care nu prea ne dam in vant dupa fotbal si nu vrem sa auzim de termeni precum "hent", "ofsaid" sau "penalty", stim cine este David Trezeguet. Sotia sa, Beatrice, este una dintre "nevestele atipice", in sensul ca nu se da in vant dupa luminile blitzurilor si nu cheltuieste bani cu viteza cu care alearga sotul ei pe gazon...

Kristen Pazik si Andrei Sevcenko

Jucatorul nationalei de fotbal a Ucrainei, Andrei Sevcenko, s-a casatorit cu Kristen Pazik pe 14 iulie 2004, pe un teren de golf, iar cei doi sunt parintii unui baietel. Kristen este de profesie fotomodel, iar profesia i-a adus noroc si in viata personala: ea si Andrei s-au cunoscut la o petrecere a designerului Giorgio Armani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod