William şi Kate: Foştii iubiţi ai prinţesei

Cu cine s-a mai sărutat Kate? Înainte de marea ei iubire, Prinţul William, Kate a mai iubit doi bărbaţi, având două relaţii destul de lungi. Află mai multe despre fostele ei iubiri, dar şi despre marea ei dragoste.

Cu cine s-a mai sărutat Kate? Înainte de marea ei iubire, Prinţul William, Kate a mai iubit doi bărbaţi, având două relaţii destul de lungi. Află mai multe despre fostele ei iubiri, dar şi despre marea ei dragoste.

 

Willem Marx


A fost prima mare iubire a lui Kate, iubire pe care a întâlnit-o la colegiul Marlborough. Willem, acum în vârstă de 28 de ani, şi Kate au rămas amici şi s-au mai întâlnit şi după ce relaţia lor a luat sfârşit, fiind chiar suprinşi de paparazzi londonezi dansând, consumând vodka "Crack Daddy" şi şampanie într-un club din Londra.

Willem Marx este absolvent de Oxford, fiind acum jurnalist. A lucrat în Iraq, plasând poveşti de propagandă în mass-media locală, în numele americanilor. A lucrat şi ca reporter, primind chiar o nominalizare la premiile Emmy. A fost implicat într-o relaţie cu modelul Lancome Elettra Rossellini, nepoata actriţei Ingrid Bergman.

Marx a fost invitat la nunta lui Kate şi a lui William.

Rupert Finch


Povestea de dragoste dintre cei doi a început atunci când Rupert era student în ultimul an la Drept la Universitatea St Andrews, universitate la care Kate a intrat în 2001. Relaţia lor a durat aproape un an.

Acum, Rupert are 32 de ani, este un avocat respectat Londra şi este căsătorit cu fiica marchizei de Reading, Lady Natasha Rufus Isaacs, care conduce o firmă de modă numită Beulah Londra.

Hainele sunt realizate de femei care au scăpat de comerţul sexual din India.

Şi Finch a fost invitat la Nunta Regală.

Iubirea regală de poveste...



Kate şi William s-au logodit după o relaţie de aproape nouă ani, iar pe 29 aprilie 2011 şi-au unit destinele. Dar cum a cucerit-o prinţul?

Soarta a făcut ca în 2001, Kate să devină colegă cu William la Universitatea St. Andrews. În martie 2002, ea i-a atras atenţia acestuia când a fost manechin la o prezentare de modă în scop caritabil şi a defilat foarte încrezătoare pe podium într-o rochie transparentă. Se pare că William a fost vrăjit de ea, iar cei doi au început o relaţie. Povestea lor de iubire a ajuns în presă în 2004, după ce au apărut poze cu cei doi într-o staţiune de ski din Elveţia.



"Ea are un simţ al umorului foarte "obraznic", lucru care m-a cam ajutat în planul meu de a o cuceri, eu neavând un umor foarte... spumos", se confesa Will într-un interviu acordat revistei OK!.

"Când te-am cunoscut, cred că m-am înroşit toată şi m-am intimidat", îi răspunde Kate. În acelaşi interviu, prinţesa spune că, atunci când era adolescentă, avea pe perete un poster cu un tip ce făcea reclamă la blugii Levi's şi nu o poză cu William, cum a speculat presa. "Era de fapt un poster cu mine în Levi's", o completează Will, foarte amuzat de situaţie.

În facultate, înainte de a fi iubiţi, au locuit în acelaşi apartament ca simpli colegi, împreună cu un cuplu, şi, încet, încet iubirea lor a început să înflorească...

În perioada 2002-2007, Will şi Kate s-au despărţit de multe ori, timp în care Prinţul a încercat să-şi găsească alinarea în braţele altor femei. William a motivat că are nevoie de spaţiul lui, vrea să fie liber. Dar nu a fost să fie... Cei doi s-au împăcat, iar după 2007, relaţia dintre ei a devenit mult mai stabilă. Se pare că Will a ştiut că nu vrea să o piardă pe Kate...

"Când am văzut-o prima oară, am ştiut imediat că avea ceva special", a afirmat William într-un interviu dat în noiembrie 2010, după anunţarea logodnei.
În octombrie 2010, când cei doi amorezi se aflau într-o vacanţă în Kenya, Will a făcul pasul cel mare de a-i oferi lui Kate inelul de logodnă, şi nu unul oarecare, ci inelul de logodnă ce a aparţinut mamei sale, prinţesa Diana - un inel din aur de 18 karate cu un safir oval înconjurat de diamante. Prinţul William a mărturisit că a umblat 3 săptămâni cu inelul în buzunar, aşteptând momentul potrivit ca să pună marea întrebare.

"Acum, Kate şi Will ştiu totul unul despre celălalt. Şi au fost foarte precauţi să nu facă aceleaşi greseli pe care generaţiile anterioare le-au făcut. Charles şi Diana de-abia se cunoşteau înainte să se căsătorească. (...) Toată lumea mă întreabă cum este Kate în realitate. Este extraordinară, este o persoană foarte naturală şi este imposibil să nu-ţi facă plăcere să vorbeşti cu ea. Are ceva special , ceva ce atrage atenţia instantaneu.
Are ceva regal"
, spune fotograful Casei Regale Arthur Edwards.

Dar de ce a aşteptat Will atât de mult timp pentru a-i cere mâna lui Kate: "A durat atât de mult timp pentru că am dorit să fie perfect, am vrut să mă asigur că ceea ce există între noi va dura o veşnicie", a explicat Prinţul William.

5 Mai 2011
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ina pe 4 Iun 2011, 16:48
    Ei...

    Ei, acum nimeni nu poate fi sigur de nimic...da nu putem pornii cu gandul asta. Sunt proaspat casatoriti, e normal sa fie fericiti si indragostiti...probleme o sa mai apara...ideea e cum stiu ei sa le rezolve, si poate...cine stie..v-a dura o vesnicie. Daca pornim cu gandul ca se intampla ceva rau...nu mai facem pasul niciodata.

    1
    1

  • alion4ik pe 26 Mai 2011, 15:29
    nu cred

    nu cred ca katie este anume femeia dorita al lui william, dupa cite am auzit ea se imbata ca nu stiu cine si mai apoi fartii ei nu vin dintr-o familie regala, iese ca katie nu este din un singe aristocratic!!!!

    2
    6

  • me_eva pe 15 Mai 2011, 18:22
    aha

    mai ales nu poti fi sigur cati de "i" sa pui si unde.

    1
    6

  • Rodia pe 9 Mai 2011, 15:24
    si inca o remarca!!!

    Cu toata stupefactia ta, anyta7, escape are maaare dreptate!

    9
    1

  • anyta7 pe 7 Mai 2011, 18:50
    o alta remarca!!

    escape, am ramas stupefiata de cata intelepciune afisezi...

    3
    7

  • escape pe 5 Mai 2011, 14:30
    remarca!

    In viata NU poti fii sigur de nimic! Orice se poate intampla in orice moment, asa ca nu poti afirma ca ceea ce exista va dura o vesnicie.

    18
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod