„Torturi“ greu de îndurat: 17 deserturi atât de reușite, încât nu te înduri să le mănânci

Să ai asemenea tarte pe masă, asta chiar e o „tortură“ insuportabilă! Fiecare spune o poveste și este atent lucrat.

Se apropie Paștele, iar una dintre cele mai așteptate părți ale mesei de sărbători este desertul. Însă ceea ce face Liz Joy nu se poate mânca așa, cu una cu două - pur și simplu, nu-ți vine să înfigi cuțitul în aceste tarte!

Fiecare tartă pe care îl realizează tânăra spune o poveste. Ea aduce pe farfurie personaje Disney, precum Peter Pan, Ursula și Ariel, sau Khaleesi, din "Game of Thrones".

În alte cazuri, ea crează singură personajele - un băiețel care se aventurează în sălbăticie, o fată aflată într-un glob cu fulgi de zăpadă, o zână stând pe o semilună sau două majorete uitându-se spre terenul de baseball.

Altele sunt mai subtile, cu teme inspirate de anotimpuri - toamnă, Crăciun și teme florale.

Toate, inutil de spus, sunt prea frumoase ca să le mănânci.



"Îmi place foarte, foarte mult să mă joc cu diferite mediumuri și materiale și îmi place că tartele, prin natura lor, îți permit să lucrezi cu mai multe straturi"
, a spus Liz. "Îmi place aspectul de poveste și de obicei mă concentrez pe crearea unui sens pe care privitorul să-l poată descrie într-un singur cuvânt", a adăugat ea.

Liz spune că este foarte mândră de munca ei și explică de ce: "Am creat câteva povești de care sunt tare mândră.

Preferatele mele sunt cele pe care le-am preparat pentru tatăl meu, cu scene inspirate din copilăria mea."

Liz adoră patiseria, iar contul ei de Instagram o demonstrează. Iată câteva dintre tartele cu care își "torturează" admiratorii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod