Interviu cu Buddy Valastro, "Regele Cofetarilor"

Ajuns la a patra generaţie de cofetari, Buddy Valastro se ocupă de afacerea familiei cu aceeaşi pasiune ca la început. Cu zece cofetării deschise şi peste 1000 de angajaţi, Buddy îşi doreşte să aducă afacerea din nou la rădăcini: torturi si familie.
Despre acest lucru va fi vorba şi în sezonul nr 7 al emisiunii “Regele Cofetarilor” ce se va întoarce din toamnă la TLC. Momentan, îl puteți vedea în sezonul 6 al emisiunii ce este difuzat sâmbăta și duminica, de la ora ora 09:00, dar și în emisiunea “Următorul mare cofetar” (sezonul 2) difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.00. Citeşte mai jos un interviu în exclusivitate cu simpaticul maestru cofetar!


Sezonul 7 din Regele Cofetarilor va începe în toamnă la TLC. Ce se întâmplă în acest sezon?


Am renovat cu totul Carlo’s Bakery şi a fost nevoie să închidem. Bineînţeles că a fost o nebunie totală, pentru că niciodată nu închidem.
În acelaşi timp, am deschis cea dea zecea cofetărie. Cu toate acestea, torturile merg mai departe. A fost o provocare pentru mine, însă una frumoasă. Iubesc faptul că pot să fiu cofetar şi în acelaşi timp un soţ bun, un tată iubitor, un frate grijuliu, un unchi bun.


Pentru că ai adus vorba de familie, cât este de importantă pentru tine dar şi pentru business?


Familia este foarte, foarte importantă. Este cea mai importantă pentru mine. Soţia, copii mei, surorile, mama, până şi angajaţii mei, ei toţi sunt familia mea.
Ţin foarte mult la ei şi este important să îi pui să se ocupe de partea potrivită pentru ei în acest business. Câteodată te scot din minţi, dar până la urmă asta face familia.


Când ai preluat cofetăria, cu siguranţă ai avut o viziune. S-a îndeplinit?


Mai mult de jumătate din viziunea mea s-a realizat. Înotdeauna am vrut să fac cunoscută cofetăria tatălui meu. Nu o să uit promisiunea pe care i-am făcut-o când aveam 16 ani. Împreună făceam un tort de nuntă şi mi-a adus o poză cu un tort dintr-o revistă.
Mi-a zis: “Fiule, îţi poţi imagina prăjiturile noastre prezentate într-o revistă?” şi nu ştiu de ce, dar i-am răspuns: “Tată, tu şi cu mine o să facem că acest brand să devină cunoscut”. Şi uite că s-a întâmplat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod