Cele mai frumoase poze de nuntă din 2020: 25 de imagini din anul pandemiei

Într-un an marcat de pandemie, organizarea unei nunți a fost o adevărată aventură. Cu mult curaj și noroc, câțiva temerari au reușit să ajungă la altar.

Pandemia a dat peste cap o mulțime de planuri de orice fel. Să faci o nuntă în 2020 a devenit o misiune aproape imposibilă, multe evenimente de acest gen fiind anulate sau amânate, altele având mult de suferit la nivel de organizare.

Stresul pe care l-au îndurat mirii din cauza pandemiei a fost învins doar de ușurarea semnării certificatului de căsătorie. Tema comună a nunților din acest an, cel puțin în țările civilizate, în care legile nu se discută ci se aplică, a fost distanțarea socială, astfel că numărul invitaților a fost redus la maximum.

Fotografii de nunți au avut și ei mult de suferit - cu veniturile reduse, din cauza limitărilor impuse, mulți și-au pus sănătatea și viața în pericol pentru a imortaliza cele mai frumoase cele mai frumoase momente din puținele nunți.

De la 25 sau chiar mai multe nunți pe care le acopereau de-a lungul unui an, mulți fotografi abia pot număra pe degetele unei mâini câte evenimente de acest tip au avut până acum, notează Bored Panda.

Și totuși, unii au mers înainte - câteva nunți tot s-au făcut. Nicidecum la nivelul de dinaintea pandemiei, dar oamenii nu au renunțat la această bucurie, iar fotografii au fost prezenți pentru a-i imortaliza.

Citește și: Veverițele ridică greutăți. Imaginile suprarealiste surprinse într-o pădure din Suedia


Concursul "Reportage Awards", organizat de site-ul This is Reportage, a desemnat cele mai frumoase fotografii de nuntă realizate în 2020.

Peste 12.000 de imagini au fost înscrise în competiție, iar juriul compus din fotografi de nivel world-class le-a selectat pe cele mai inspirate, publicate pe site-ul concursului, dar și pe Instagram și Facebook.

Deși a fost cel mai prost an pentru organizarea nunților, fotografii specializați au reușit să surprindă multe momente interesante, notează Bored Panda. Acestea sunt cele mai bune poze de nuntă din acest an, demonstrând că dragostea și nunțile nu pot fi oprite de coronavirus.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod