21 de imagini din anii '80 refăcute de o familie în 2020: Atitudinea retro cucerește internetul

Câteva șuvițe de breton și mai multe imagini retro au stârnit o idee care face senzație pe internet.

Ce poți face cu niște șuvițe din breton, tăiate în copilărie, în anii '80, și puse la păstrare? O familie le folosește pentru a se distra, iar în scurt timp această joacă a cucerit internetul.

Totul a început când soția i-a spus lui lui Jesse Wren Ellis că nu știe ce să facă cu șuvițele sale de breton tăiate în copilărie. Ea a început să caute pe internet câteva surse de inspirație și a văzut o fotografie din anii '80. În acea perioadă, ea era copil, iar acea imagine i-a trezit la viață amintirile.



O oră mai târziu, soțul ei primea un mesaj cu o imagine în care femeia arăta ca în anii '80 și imediat l-a pufnit râsul. Curând, a devenit distracția lor săptămânală: să refacă imaginile din anii '80 cu tot ceea ce aveau la îndemână - de la firele de breton până la haine și machiaj.

Povestea lor a devenit cunoscută când au început să posteze fotografiile pe internet. Dar nu a fost ușor la început: "I-am spus să le pună pe rețelele de socializare, dar ea a spus nu.
Este asistentă și a considerat că nu ar fi ceva potrivit în plină pandemie de COVID-19. I-am zis că dacă a existat o vreme în care oamenii au nevoie să râdă, aceasta este"
, a povestit Ellis.

Citește și: 20 de lucruri care costau o avere în anii trecuți. Cu cât se vindeau computerele și telefoanele


Cei doi soți și-au atras și copiii în acest joc amuzant și au început să posteze imaginile realizate pentru a le descreți frunțile celor care le privesc.

Postările de pe rețelele de socializare au atras un interes uriaș, obligându-i cumva să țină pasul cu aprecierile și să inventeze tot felul de soluții pentru a imita cât mai bine portretele din anii '80.

Dacă le privești cu atenție, poți vedea coliere improvizate din sârmă sau cercei din bandă electrică. Printre modelele care i-au inspirat se numără și câteva personaje celebre, precum Demi Moore și Cher.


Foto: Bored Panda

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod