Omul care vede lucrurile obișnuite din altă perspectivă. Ilustrațiile lui au uimit o lume întreagă

Tu ce vezi când te uiți la o varză sau un gălbenuș? Fix ceea ce te-am întrebat, nu-i așa? După cum vezi, acest artist vede cu totul altceva.
Diego Cusano este un artist italian care se autointitulează ”căutătorul de fantezii”, astfel că nu e mirare că ies asemenea opere din mâinile sale. Explorează linia fină dintre imaginație și realitate, iar creațiile sale au reușit să devină foarte populare pe Internet. 

Folosindu-și creativitatea care pare că nu are limite, Diego este în stare să transforme obiectele obișnuite pe care le folosim zi de zi în ilustrații cu adevărat neașteptate. Creațiile sale ne fac să vedem lucrurile simple de zi cu zi într-o cu totul altă perspectivă.

Alimentele, dar și obiectele de prin casă îi sunt sursă de inspirație și le asociază în contexte la care nu te-ai fi așteptat. 

”Am început să privesc lucrurile dintr-un alt unghi și odată ce am descoperit această abordare, ilustrațiile au început să vină de la sine.
De când m-am apucat de treabă, am postat zilnic ilustrațiile mele pe rețelele de socializare. Obiectele obișnuite își schimbă scopul real cu ajutorul graficii care produce ceva neașteptat. Încerc mereu să mă reinventez și mi-ar plăcea să aduc un zâmbet pe fața celor care îmi privesc ilustrațiile”,
spune artistul citat de BoredPanda. 

Adevărata frumusețe a creațiilor sale constă în faptul că le dă o nouă reinterpretare și reușește să te uimească. Privești un lucru banal cu care ești familiarizat, însă brusc el se transformă în ceva neașteptat. 

Dacă ești curios cum se transformă o banană într-o girafă, cum devine o ceașcă de cafea planeta noastră sau cum poate o căpățână de usturoi să arate ca o rață, trebuie să vezi ilustrațiile artistului care se găsesc în galeria de mai sus. 

Aceste ilustrații sunt dovada vie că acolo unde există imaginație și creativitate, chiar și cele mai banale lucruri pe care le folosim zi de zi pot să fie sursă de inspirație și să se transforme în ceva spectaculos. 
27 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod