Frumuseţea la arabi constă în folosirea cremelor de albit pielea

Nu este un secret pentru nimeni că arabii preferă femeile brunete şi cu forme, aşa cum sunt majoritatea localnicelor. Secretul rotunjimilor acestora mi l-a explicat chiar o localnică: „Noi

Nu este un secret pentru nimeni că arabii preferă femeile brunete şi cu forme, aşa cum sunt majoritatea localnicelor. Secretul rotunjimilor acestora mi l-a explicat chiar o localnică: „Noi toată ziua mâncăm”.

Fizic, arăboaicele sunt la extreme: ori foarte frumoase, încât nu-ţi poţi lua ochiii de la ele, ori masculine şi foarte puţin atractive. Principiul „mai puţin este mai mult” nu există atunci când vine vorba de machiaj; acesta se aplică în cantităţi generoase, uneori tenul arată ca o mască, iar culorile pentru ochi sunt ţipătoare.

În timp ce în Europa saloanele de bronzat sunt mereu aglomerate, aici supermarketurile abundă în oferte la ...

creme de albit pielea: de la cele care promit albirea şi luminarea tenului în numai patru săptămâni, la geluri de curăţare, loţiuni pentru corp sau cele care previn producerea de melanină şi pigmentarea pielii.

Sprâncenele atât de bine conturate ale arăboaicelor au şi ele un truc al lor: penseta a fost înlocuită cu aţă, iar pentru a le evidenţia sunt fie vopsite fie se apelează la eye-liner. Ele nu sunt străine nici de operaţii estetice, deşi aici nimeni nu se laudă cu ele: nas, pomeţi, buze sau injecţiile cu acid hialuronic sunt resorturile la care apelează pentru a-şi ajusta defectele fizice.

Exact pe dos faţă de cum suntem noi obişnuiţi, ţinuta contează prea puţin atunci când ieşi în oraş.

Să mergi la o terasă cochetă îmbrăcat în trening sau să cinezi la un restaurant select în bermude şi şlapi este absolut normal. Nu ieşi în evidenţă dacă machiajul lipseşte cu desăvârşire şi arăţi ca şi când te-ai duce la jogging sau să cumperi legume de la magazinul de la colţul blocului, ci mai degrabă dacă eşti dichisit şi arăţi ca „scos din cutie”.

aisha
aisha
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod