Lansarea oficială MOROCCANOIL® în România

Evenimentul dedicat lansării oficiale pe piaţa din România a produselor profesionale Moroccanoil® a avut loc în decorul magnific al Sole Lounge şi a beneficiat de prezenţa lui Kevin Hughes, lead hairstylist Moroccanoil®. De prezentarea produselor Moroccanoil® şi de sfaturile lui Kevin Hughes s-au bucurat atât presa și stiliştii saloanelor de top din Bucureşti, cât şi numeroase vedete. Dana Războiu, Anca Serea, Dana Rogoz, Andreea Ibacka, Amalia Enache, Carmen Brumă, Albertina Ionescu, Ioana Blaj, Sonia Argint-Ionescu și Deea Buzdugan sunt doar câteva dintre vedetele prezente în seara lansării.
Invitatul special Moroccanoil® în România a fost reputatul hairstylist Kevin Hughes, cunoscut şi pentru colaborările sale cu modele şi celebrităţi de pretutindeni din lume. Cei prezenţi la eveniment s-au bucurat de poveștile lui Kevin Hughes despre coafurile de pe covorul rosu, dar şi despre munca din spatele realizării lor. De asemenea, trucurile pentru un păr frumos şi sănătos, precum şi coafurile prezentate sezonul acesta în cadrul Săptămânii Modei de la New York, au fost evidenţiate şi de cele trei modele pregătite de Kevin Hughes.
Lookul lor a fost completat de rochii superbe Rhea Costa din colecţia Primăvară/Vară 2013.

Kevin Hughes a dezvăluit că “orice femeie ar trebui să fie conştientă de ce exprimă modul în care îşi îngrijeşte părul. Ȋn primul rând pentru starea ei de bine şi pentru încrederea pe care i-o dă în forţele proprii”.

“Atunci când foloseşti produsele  Moroccanoil®, esti conştient că nu ai cum să dai greş. De exemplu, fie că foloseşti separat produsele din gama Moroccanoil® precum  Tratamentul Moroccanoil, Masca reparatoare Moroccanoil sau  Spuma pentru definirea buclelor Moroccanoil, ştii că aceste produse utilizate complementar iţi vor îmbunătăţi condiţia podoabei capilare, oferind un aspect natural şi mătăsos, hidratând scalpul şi eliminând firele rebele”, a adăugat Kevin Hughes.

Produsele Moroccanoil® sunt făcute doar din ingrediente naturale, având o formulă specială care lasă părul strălucitor, neted şi cu aspect sănătos.
Pentru un păr care arată uimitor de frumos pe tot parcursul unei zile, încercaţi gama de produse disponibile în România: Tratamentul Moroccanoil și Tratamentul Moroccanoil Light, Crema Hidratantă pentru Coafat Moroccanoil, Masca Intens Hidratantă Moroccanoil și Masca Intens Hidratantă Moroccanoil Light, Șampon și Balsam Reparator Hidratant Moroccanoil, Mască Reparatoare Moroccanoil, Șampon și Balsam pentru Volum Moroccanoil, Tratament Intens pentru Bucle Moroccanoil, Cremă pentru Definirea Buclelor Moroccanoil, Spumă pentru Controlul Buclelor Moroccanoil, Luciu Sclipitor Moroccanoil, Spray de Păr Strălucitor Moroccanoil.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod