Interzis bărbaţilor: 5 zile de distracţie la megapetrecerea lesbienelor

Peste 20.000 de femei au participat, în Palm Springs, la festivalul Club Skirts Dinah Shore Weekend. Printre vedetele prezente s-a numărat și Lady Gaga.

S-ar spune că în Palm Springs e raiul bărbaţilor. Dar, ghinion, are porţile închise pentru ei. E doar pentru femei. Odată pe an, timp de cinci zile, femeile care iubesc doar femei participă la cel mai mare festival care le este dedicat.

Club Skirts Dinah Shore Weekend, eveniment ajuns la a 26-a ediţie, a crescut de la an la an. La cea din 2016, organizată în perioada 30 martie-3 aprilie, au luat parte 20.000 de femei care au ţinut-o într-o petrecere continuă, scrie publicaţia LA Weekly, citată de ziarul britanic Daily Mail.

Anul acesta, în Palm Springs au descins şi celebrităţi precum Lady Gaga, Samantha Ronson, DJ şi compozitoare britanică, precum şi Lea DeLaria, vedeta din serialul "Orange is the New Black".

Numele festivalului, Club Skirts Dinah Shore Weekend, vine de la turneul de golf Dinah Shore, actualmente cunoscut sub titlul ANA Inspiration, unul dintre cele cinci mari turnee rezervate jucătoarelor de golf.
Fondatoarea acestei competiţii, Shore, care a murit în 1994, la vârsta de 77 de ani, nu era lesbiană, dar turneul a fost asociat comunităţii lesbi şi s-a consacrat astfel, notează cotidianul britanic The Guardian. Festivalul a apărut ca o completare a turneului, apoi s-a dezvoltat separat, pe măsură ce a devenit tot mai căutat de femeile care vor să se distreze și să cunoască alte membre ale comunității gay feminine, fără grija că vor fi judecate.

"Într-un an a fost un mic cutremur în Palm Springs, iar jumătate din apa din piscină a fost aruncată afară. Dar cele mai multe fete erau prea bete ca să-și dea seama de asta", povestește Debbie, o "veterană" a festivalului, despre atmosfera de la Club Skirts Dinah Shore Weekend.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod