Florin Neby numit Cel mai zburător concurent de la “Splash! Vedete la apă”

Stând pe mâini cu salt întins, așa se numește săritura pe care a executat-o Florin Neby vineri seara la “Splash! Vedete la apă”, săritură de la 10 metri, care l-a trimis direct în finală.
Colegii au rămas impresionați de abilitățile lui Neby și de curajul și ambiția acestuia de a atinge mereu noi performanțe. Juratul Cătălin Preda, multiplul campion național și balcanic la sărituri în apă, l-a numit chiar “concurentul cu aripi” al acestui sezon și i-a acordat diploma pentru Cel mai zburător concurent.

În această ediție, săriturile nu au fost doar ale concurenților, ei au fost însoțiți pe platformă de rude și prieteni, alături de care au sărit în tandem sau separat.
Susținătorii lui Florin au fost “cei trei mușchetari”, cum i-a numit antrenoarea Clara Gherase, adică trei prieteni foarte buni, foarte curajoși și dornici să execute cât mai multe sărituri, chiar dacă nu toți știau să înoate.

În urma votului juriului, dar și al publicului, Florin Neby a intrat direct în marea finală, care va avea loc pe 11 septembrie, scăpând astfel de săriturile de baraj.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod