Totul despre Toy Boy, cel mai popular serial Netflix din România al momentului

Totul despre Toy Boy, cel mai popular serial Netflix din România al momentului

Netflix a lansat o nouă secțiune pe platforma sa de streaming, cea a topurilor, care arătă preferințele spectatorilor din fiecare țară în materie de filme și seriale. În România, cel mai popular serial al momentului este, conform clasamentului, noua producție spaniolă Toy Boy.
Toy Boy urmărește un personaj pornit să se răzbune împotriva cercurilor de oameni foarte bogați care, se pare, i-au înscenat o crimă. Și, în timp ce el luptă să rezolve misterul, cu ajutorul tinerei avocate Triana (María Pedraza din Elita și La casa de papel), musculoșii lui prieteni devin o echipă de stripperi puși să facă bani.

Serialul e destul de naiv pe partea de intrigă polițienească, rămânând din el doar plăcerea vinovată de a îi urmări pe frumoșii stripperi executându-și numerele de dans.
Hugo găsește - ca pocnind din degete - dovezi ascunse în cazul său, lucrând pe cont propriu, iar tânăra avocată neexperimentată ajunge cât ai clipi la concluzii importante pentru dezlegarea cazului. Pentru că partea procedurală este cu atâta dezinteres tratată de scenariști și pentru că petrecem majoritatea timpului cu Hugo și cu tânăra lui avocată Triana, telespectatorul va ajunge să nu aibă alte așteptări de la femeie decât să își scoate ochelarii, ca să vedem cât e de sexy și să precipităm momentul în care ea și Hugo vor sări unul în brațele celuilalt.

Actorul spaniol veteran Pedro Casablanc își asuma rolul Inspectorului Zapata, un polițist scos parcă dintr-un film polițist al anilor 1980, corupt, ale cărui motivații nu sunt clare, fiind - cel puțin în prima parte a serialului - o caricatură de polițist veros.
Scenele amoroase (nerecomandate sub 15 ani), fără nuditate totuși, cluburi BDSM pe care le frecventează Macarena, trupuri frumoase pe plajele însorite, toate aduc un soi de atractivitate serialului. 
Citește continuarea pe cinemagia.ro

7 Aprilie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod