film Coronavirus

Recomandarea Cinemagia: Primul film despre Covid-19: thriller-ul canadian Corona

3 Aprilie 2020
Filmul de ficțiune urmărește destinele a șase vecini blocați în liftul blocului într-o fază incipientă a crizei coronavirusului
Regizorul Mostafa Keshvari explorează discriminarea în fața „virusului chinezesc” într-o dramă plasata în interiorul unui lift și filmată luna trecută la Vancouver. Drama a fost denumită Corona, fiind primul film de ficțiune despre Covid-19. Drama va fi difuzată pe streaming.

„Ideea mi-a venit atunci când eram în lift și citeam știri despre turiștii chinezi atacati, și am știut că voi face un film plasat într-un lift”, declara luni Keshvari pentru The Hollywood Reporter.

Thriller-ul, filmat în Vancouver și trecut de faza de montaj, folosește tema pandemiei curente, pornite din China, ca un simbol al fricii și al rasismului declanșate între locuitorii unui bloc de locuințe.
Corona urmărește destinele a șase vecini blocați în liftul blocului într-o fază incipientă a crizei coronavirusului. Cei șase o suspectează pe a șaptea vecină, jucată de către debutanta Traei Tsai, că ar avea coronavirus și este posibil să îi infecteze pe ceilalți după ce aceasta se urca la rândul ei în lift. Citete continuarea pe cinemagia.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod