Recomandarea Cinemagia: O galerie impresionantă de imagini din Dune și detalii despre personaje și poveste

Imagini cu Rebecca Ferguson şi Timothée Chalamet, Oscar Isaac, Javier Bardem, Zendaya, Josh Brolin, Jason Momoa
Noile imagini din viitorul film Dune au sosit! Mult-așteptatul roman de anticipație semnat de către Frank Herbert are parte de o nouă ecranizare, cu premiera pe marile noastre ecrane programată pe 18 decembrie. Vedem din noile imagini distribuția impresionantă, din care fac parte Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Zendaya, Josh Brolin, Jason Momoa și - desigur - Timothée în rolul eroului Paul Atreides.

Imaginile, disponibile inițial pe website-ul VanityFair, arată câteva dintre modificările pe care Villeneuve le face SF-ului lui Herbert, notează Slash Film.

Dune va ajunge în sălile de cinema pe 18 decembrie 2020...


Chalamet joacă rolul lui Paul Atreides, moștenitorul nobilei Case Atreides, care este prinsă într-o luptă pentru putere contra necinstitei Case Harkonnen, condusă de către nemilosul baron Vladimir (Stellan Skarsgård).
În carte, ca și în filmul lui David Lynch din 1984, Vladimir este un monstru diform, a cărui lăcomie este egalată doar de pederastie. Skarsgard (care nu apare în imaginile date publicității) va purta protetică pentru a juca acest monstruos personaj.

Villeneuve, citat de Slash Film, declară: „Stellan are ceva în ochi. E cineva care gândește, gândește, gândește – care are tensiune înăuntru și care clocește ceva în adânc. E înspâimântător...” Vezi continuarea pe cinemagia.ro
18 Aprilie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod