William şi Kate: Pippa, sora miresei, vedetă peste noapte

Cea mai dorită femeie celibatară din Marea Britanie, aşa a fost numită Pippa Middleton după nunta surorii sale Catherine cu Prinţul William. Sora mai mică a lui Kate a făcut senzaţie la nunta regală în rochia din crep satin de culoarea fildeşului semnată Sarah Burton. Grandiosul eveniment a transformat-o pe Pippa într-o "prinţesă fără părţile rele", după cum o caracterizează apropiaţii familiei Middleton.

Rolul Pippei în nunta regală a fost de a-şi pregăti şi de a-şi însoţi sora în cea mai importantă zi din viaţa ei, ziua în care a devenit Prinţesa Marii Britanii. Rochia din satin pe care sora miresei a purtat-o a avut aceeaşi linie precum cea purtată de Kate. Deşi gurile rele susţin că Pippa a încălcat tradiţia optând pentru o rochie de aceeaşi culoare cu a miresei, acest aspect nu a împiedicat-o pe domnişoara de onoare să strălucească şi să capteze privirile tuturor participanţilor, devenind vedetă peste noapte.

Nu doar rochia a captat privirile invitaţilor, ci şi silueta ei perfectă. Sora miresei a aprins fanteziile bărbaţilor atât de mult, încât la câteva zile după eveniment pe Facebook a apărut o pagină dedicată posteriorului tinerei care a înregistrat deja peste 50.000 de fani. Pagina se numeşte Pippa Middleton Ass Appreciation Society ("Societatea de Apreciere a Posteriorului Pippei Middleton").

Pippa, pe numele său de botez Charlotta Philippa Middleton, are 27 de ani şi este fiica cea mică a cuplului Carole şi Michael Middleton. A crescut în Berkshire şi, la fel ca sora ei şi fratele mai mic, a urmat cursurile colegiului Marlborough urmând ca apoi să studieze literatura engleză la Universitatea din Edinburgh. În timpul facultăţii, Pippa a împărţit acelaşi apartament cu fiul cel mare al ducelui de Northumberland şi cu lordul Ted Innes-Ker, cel de-al doilea fiu al ducelui de Roxburghe.

Pippa a fost înconjurată doar de domni din familii "cu greutate", avându-i drept iubiţi pe "JJ" Jardine Paterson, moştenitorul unei averi impresionante, Simon Youngman, moştenitorul unei afaceri cu diamante şi aristocratul scoţian Billy More Nesbitt.

În prezent, tânăra lucrează ca planificatoare de evenimente la Table Talk şi la firma familiei, Party Pieces, care se ocupă cu comercializarea de articole pentru diverse festivităţi.
1 din 17

Credit foto: Mediafax
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marius pe 28 Mai 2011, 15:56
    aha

    heba..... revino ti, se vorbea de sora miresei...nu facea nimeni comparatie intre pippa si tine... dak arati tu mai bine...felicitari... l randul tau ...este o alta pers care arata mai bn ca tineee:) poate l nutA cuiva o s vina si randul tau,sa zicA de tine lumea...wau ce bine e Heba.... ti pup,nu te supara,....dak vrei s ne contrazicem aastep l facebook stratan marius from belgia

    0
    0

  • Suzy pe 6 Mai 2011, 20:30
    pfff

    sora mai mica a lui Kate? :O...credeam ca e mai mare, la cum arata...arata de 100 de ori mai bine Kate decat ea, cel putin asta e parerea mea. pana acum era o necunoscuta, desi sora ei avea o relatie cu cineva important..Noroc cu nunta ca a devenit si aceasta Pippa cunoscuta, ca altfel, saraca.... :)

    2
    1

  • gelan pe 6 Mai 2011, 13:37
    oauuuuuu

    hai sa fim seriosi,daca asta e frumoasa....pina acum era invizibila, nimeni nu o stia si acum, na e super hot,vai,vai...

    3
    1

  • heba pe 6 Mai 2011, 12:15
    :)))

    sincer nu mi-as dori sa fiu urata ca ea! lasand modestia, pt. ca pe net nu e cazul, arat cu mult mai bine...altfel nu mi-as permite sa fac astfel de aprecieri...

    2
    1

  • Ioana pe 5 Mai 2011, 21:59
    pt heba

    Ti-ai dori si tu sa fii urata ca ea!! Nu vad un fund extraordinar, cu se zice la introducere, in schimb arata bine si se vede ca este extrem de fina prin felul ei de a fi, si asta o face sa fie si mai frumoasa!

    0
    6

  • heba pe 3 Mai 2011, 10:26
    :O

    vai mama ce-i mai place lumii sa exagereze!!! iar au gasit o urata s-o ridice-n slavi!!!

    14
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod