Vedetele si problemele lor de igiena

Stralucesc in lumina reflectoarelor, sunt un model pentru multi dintre noi, au bani, masini scumpe, vile somptuoase, isi fac vacantele in cele mai exotice locuri, dar au o mare problema la capitolului... igiena personala.
Stralucesc in lumina reflectoarelor, sunt un model pentru multi dintre noi, au bani, masini scumpe, vile somptuoase, isi fac vacantele in cele mai exotice locuri, dar au o mare problema la capitolului... igiena personala. Fie ca este vorba despre neplacutele probleme de sanatate sau despre "frica" de intalnire cu apa si sapunul, Brad Pitt, Johnny Depp, Katy Perry, Julia Roberts si altii la fel de cunoscuti, si-au gasit loc in aceasta lista... rusinoasa.

Mirosul ca mirosul...


Il stii sigur pe Robert Pattinson, frumuselul din seria "Amurg". Imi inchipui ca nu te asteptai sa-l gasesti in aceasta lista, dar iata ca acesta este adevarul. Colegii de platou sunt disperati, spun ca frumuselul nu prea se intelege cu apa si cu sapunul, iar acest lucru nu-l face decat sa lase un puternic miros de transpiratie in urma. Mai mult decat atat, actorul chiar a marturisit in mai multe randuri ca nu-i place sa se spele pe cap. La un moment dat chiar se intreba daca parul... se curata singur, iar pentru a experimenta acest lucru nu s-a spalat mult timp. Evident ca rezultatul a fost neplacut pentru toata lumea.
"Miroase ingrozitor. Cred ca nu face niciodata dus", declara unul dintre colegii starului de pe platoul de filmare de la pelicula "New Moon", citat de Stirile Pro TV.

"Pretty Woman", urat mirositoare... Vorbesc, desigur, despre Julia Roberts care, multumita de mirosul pe care il emana pielea nespalata, prefera sa nu se spele cu zilele. Nu te poti pune cu gusturile omului, asta-i clar! In plus, vedeta nu este buna prietena nici cu ceara de epilat. Poza in care apare cu par la axila este deja binecunoscuta. Nu este insa singura care nu trece pe la saloanele cosmetice sau pe la raioanele cu produse de profil. Alicia Silverstone a fost surprinsa in cateva randuri cu picioarele nu tocmai... netede.

Transpiratie pe post de... sampon. Inventia ii apartine fostei componente a trupei Spice Girls, Mel B., care intrebuinteaza secretia eliminata prin pori pentru a se spala pe cap. Ma intreb, cum o colecteaza? "Imi spal parul cu propria transpiratie. Capata un aspect lucios si natural", explica, la un moment dat, vedeta.

Brad Pitt, un sex-simbol de ani de zile, este fericitul "posesor" al unui iz de transpiratie care le muta nasul tuturor celor care-i stau prin preajma. Actorul a si declarat de altfel ca mai degraba apeleaza la servetelele umede pentru bebelusi decat sa faca un dus. Acelasi lucru se poate spune si despre Johnny Depp. Probabil ca acesta din urma nu a fost anuntat ca s-au terminat filmarile pentru "Piratii din Caraibe".

Este frumoasa, talentata, adorata si, in fiecare zi, la fel imbracata. Vorbesc despre Cameron Diaz care, desi se spala destul de des, prefera sa foloseasca mai multe zile la rand aceleasi haine. Iar acest lucru se simte la nivel... olfactiv.

Chiar daca are un abdomen perfect, aceasta nu este o scuza pentru faptul ca nu-i prea place apa. Este vorba despre Matthew McConaughey, care nu s-a lasat convins de colega de platou, Kate Hudson, sa se dea cu deodorant, chiar daca aceasta l-a adus pe al ei, de acasa, si i l-a oferit. In plus, actorul a declarat senin: "Aduce (n.r. vorbeste despre Kate Huston) mereu un deodorant la filmari si imi spune sa-l folosesc si eu. Dar eu nu folosesc parfumuri sau deodorante".

...dar cu dintii ce ai avut?


Aici se regaseste frumuselul Ben Affleck, care a dat-o pe spate pe Sandra Bullock in timpul scenelor pasionale pe care le-au filmat pentru pelicula "Forces of Nature". Actorul are respiratia urat mirositoare si, din cauza acestui lucru, pe vremea cand erau colegi de platou, Bullock i-a facut cadou o cutie cu bomboane mentolate. Vanzare la guma de mestecat si bomboane mentolate face si Matt Demon, care are aceeasi problema.

Nici Jessica Simpson nu este buna prietena cu periuta de dinti. Mai mult, actrita declara ca nu se spala niciodata pe dinti, foloseste uneori apa de gura si ii sterge din cand in cand cu... puloverul. "Nu ma spal pe dinti. Vorbesc serios! Folosesc apa de gura si cateodata ii sterg cu pulovarul. Cu toate acestea dintii mei sunt foarte puternici", explica ea.

Katy Perry scapa (de) gaze pe scena


La final, vorbim despre Katy Perry care este pe jumatate scuzata pentru ca si-a recunoscut vina. Vedeta a declarat ca, uneori, ii mai scapa... vanturi pe scena. "Sunt din fire o balonata. E problema mea ca mai scap gaze atunci cand sunt pe scena", spune Katy.
22 Iunie 2010
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina29 pe 23 Iul 2010, 17:54
    Nu cred

    Cum se pot face afirmatii neconcludente pe seama igienei vedetelor? Cine isi "permite" sa fie pe coperta revistelor, sa participe la N sedinte foto, sa se intretina la fitness si la saloane de infrumusetare si sa miroasa URAT? NU CRED ASA CEVA. Chiar dc transpira, ca fiecare om,de altfel, in urma filmarilor sau a unor sedinte foto, vedetele respectabile isi insusesc si regulile de igiena. Este un contrast prea mare intre aparitiile lor la tv si in toata mass-media globala pt a se face de rusine astfel. Scrieti articole serioase,baieti. La mahala nu ne intrece nimeni, nici la barfa.

    0
    1

  • anna pe 23 Iul 2010, 04:14
    sapun si miros.

    EXAGERATI CU ACEST ARTICOL !! NU UITATI CA AMERICANII IN GENERAL FAC SI DE 2-3 ORI PE ZI DUSURI. TRAIESC IN AMERICA SI VAD CUM VINE LUMEA LA SERVICI ,PROASPAT MIROSITOARE ZILNIC. MAI SUNT SI EXCEPTII CA PESTE TOT, INSA NU SE COMPARA CU ROMANIA,UNDE INTRADEVAR NU SE SPALA LUMEA. LENJERIA INTIMA IN GENERAL SCHIMBAM ZILNIC[CHILOTI SI CIORAPI ] NICI NU SE DISCUTA ,LA FEL SI CAMASA SAU ROCHIA. NU SE PLEACA DOUA ZILE LA RIND CU ACEEASI HAINA PE TINE. ASA CA , NU MAI SCRIETI PROSTII.!! ACESTI OAMENI SUNT TOTI MILIONARI SI ISI PERMIT ORICE PE LUMEA ASTA, INCLUSIV SA FACA DUS LA ORICE ORA DORESTE !! SI INCA CE DUS !!

    0
    1

  • william pitt pe 27 Iun 2010, 18:27
    gadeste brainwashed as just crap [pt american].........spalati creierul ce gadeste doar tampenii [pt romani]

    U.S. media reports that not only do their audition. proasta.asi picture but I want to know and if possible also when I said I shit head bagati.va minds and not damaging the reputation of me and others like you will suddenly sue someone throw money in your pocket and go for understanding auditia.multumesc [pt american].....americani din presa nu numai ca isi fac auditie .dar si imagine proasta.asi dori sa stiu si eu daca se poate cand am declarat eu asemenea tampenii bagati.va mintile in cap si nu mai stricati reputatia mie si altora ca daca din senin va da cineva in judecata aruncati bani din buzunar si se duce auditia.multumesc pentru intelegere [pt romani]

    0
    0

  • cristina pe 25 Iun 2010, 14:38
    tampenii

    Sa fim seriosi fratilor! Se intampla tuturor sa aiba o zi agitata si sa nu fie tocmai fresh, dar prostiile inventate cu faptul ca igiena acestor vedete este precare depaseste limita bunului simt si a realitatii.

    0
    0

  • claire pe 24 Iun 2010, 10:04
    ei, si ce....

    dar sunt si ei fiinte umane, nu roboti, acuma ca mai scapa un puf e scena, ce sa faca si vedeta, ar fi anormal daca nu ar avea deloc

    0
    0

  • vivi pe 23 Iun 2010, 14:28
    un articol super tare!

    Multi/e isi imagineaza vedetele asa cum sunt in poze, aproape de perfectiune! Multi poate sunt frustrati si demotivati ca ei nu sunt perfecti! E bine sa cunoastem toate aspectele, asa cei care au anumite probleme asemanatoare poate isi pun problema si mai folosesc si apa si sapunul si ii mai scutesc pe cei din jur de propriile emanatii...

    0
    0

  • marie_aangel pe 23 Iun 2010, 12:46
    nu este o prostie

    Unele dintre vedete au marturisit chiar public aceste "tampenii". Lipsa de igiena este din pacate destul de frecventa si printre noi oamenii de rand, numai ca vedetele cred ca li se permite orice.

    0
    0

  • Roxandy pe 23 Iun 2010, 09:12
    ce prostie!

    Cine crede bazaconiile astea! Sunt niste tampenii....nu stiti ce sa mai inventati ca sa aveti articole postate! Urat!!!

    0
    0

  • paula pe 22 Iun 2010, 16:58
    se intampla si la case mari

    citeste pana la capat

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod