Vedete România: 5 motive pentru care Luciu a rămas nemăritată

În ultima vreme, despre Nicoleta Luciu nu s-a scris decât că va aduce pe lume tripleţi, puţini sunt însă cei care ştiu că aceşti copii, căt şi cel mare, s-au născut într-o familie modernă, în care până acum actele nu au contat. Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo sunt împreună de 5 ani de zile, au patru copii, dar nu s-au decis până acum să se căsătorească. De ce? "Nu ne grăbim să facem nunta nici acum, când vor veni pe lume cei trei bebeluşi. Când ne uităm în jur şi vedem ce se întâmplă cu divorţurile ne speriem. Nu mă însor cu Luciu de frica unui divorţ scandalos. Noi nu vrem să ajungem precum Columbenii, să ne batem pe copii, să râdă lumea de noi. O să ne căsătorim când vor fi copiii mai mari, când vor merge la şcoală. Nicoleta oricum vrea ca la nuntă cei mici să-i ţină trena, aşa cum se întâmplă în filme", i-a spus Zsolt unui prieten.

Aceasta este explicaţia pe care a dat-o bărbatul, dar pot exista alte cinci motive pentru care cei doi nu s-au decis până acum să se căsătorească.
1 din 6

1. Zsolt Csergo este catolic, Nicoleta Luciu este ortodoxă

Este posibil ca niciunul dintre iubiţi să nu-și dorească să treacă la religia celuilalt. Cea mai încăpăţănată ar putea fi chiar actriţa care, deşi a fost de acord să-şi boteze primul copil, pe Zsolt Jr., în religia catolică, ea nu a renunțat la biserica ortodoxă.
2 Septembrie 2011
 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ANA pe 27 Oct 2012, 00:41
    Chiar asa!

    La maritat ,trebuie si ...luat!In sfirsit s-a trezit Zsolt...din betie....din cite stiu eu el este reformat nu catolic.

    0
    0

  • monici pe 12 Oct 2011, 20:22
    habar nu aveti!!

    va dati cu parerea degeaba...si articolul e stupid..... nu stiati ca dupa 5 ani de concubinaj si apoi te desparti ai aceleasi drepturi ca si sotia... si mai ales ca are si 4 copii ,,daca se despart e asigurata pt toata viata.. traieste numai din pensia copiilor...

    2
    0

  • Vay pe 3 Sep 2011, 16:58
    De ce nu ?!?

    Ce felicitari ! Mi se pare ca Nicoleta e intr-o situatie foarte umilitoare, folosita pentru procreare la greu, pentru publicitate dar fara sa merite onoarea de a fi dusa la altar pana mai e tanara cel putin... urat, foarte urat domnule Zsolt,nu mai invocati motive, sunt mult prea superficiale si dvs. nu sunteti un fante de cartier, deci....va folositi de Nicoleta si pe urma va insurati bine mersi cu o Ildiko sau nu va mai insurati niciodata ca sa nu cumva sa impartiti averea si banii cu cineva.Asta-i realitatea...o sa ajungem la concluzia lui Teo de pe vremea cand o avea asistenta pe Luciu.

    7
    1

  • oxana pe 3 Sep 2011, 09:23
    curiozitate

    incercam sa descifrz secretetul acesto articole cretine, pentru ca inainte citeam cu interes Eva.ro.In ultma vreme este indigerabil....nu mai citesc, dar astazi am citi ptr o curiozitate tehnica...de cite ori vrau sa trec pe alta pagina trebuie sa fac clic pe o reclama...de fapt voi din clicurile astea cistigati bani...atunci nu mai are importanta efectuc asupra cititorului, chiar daca e negativ..de scirba noi mai dam citeva clicuri....si uite asa ies bani, ha ha ha

    2
    0

  • lucia pe 2 Sep 2011, 22:40
    nu e rau

    Nu e rau ca se fac speculatii pe tema asta, Nicoleta este intr-o capcana de care ea insasi nu e constienta. Cunosc starea, am trait-o pe pielea mea. Pretindeam fata de toata lumea si bine inteles fata de mine insami ca nu doresc casatoria si ca ma simt bine in concubinaj in virtutea unei jene ascunse de a fi pusa intr-o situatie frustranta de a cersi de la celalalt ceva de care vedeam ca nue incantat sa o faca: actele oficiale de casatorie! Acela a devenit pana kla urma EX pentru mine , a cum sunt implinita cu altcineva si privind in urma imi dau seama in ce postura umilitoare m-am complacut sa traiesc atatita ani

    6
    2

  • Mirinda pe 2 Sep 2011, 21:30
    Bravo ei!

    Ce conteaza casatoria, daca ei se simt bine asa? Nicoleta Luciu, daca mai si infiaza trei copii (din Romania, ca e considerata lumea a 3-a) poate sa o concureze cu succes pe Angelina Jolie, ba chiar sa o si intreaca, cu tripleti!:))))) Felicitari lor!

    3
    5

  • Criss pe 2 Sep 2011, 17:17
    Absurd!

    Absurd... Chiar ca este absurd.... Tot ce scrieti... Asta e ultimul mail primit cu stiri de la dvs....

    5
    3

  • ioana pe 2 Sep 2011, 16:23
    5 MOTIVE ....

    inteleg ca nunta va avea loc atunci cand barbatul va intra in incapacitate de plata......si sotia va demonstra dedicatia prin intretinerea tuturor; romanca proasta....; ieri am vazut la tv un muvie american in care un sot a decis dsa divorteze ptr simplu considerent ca sotia nu i-a spus pinul...desteapta-te luciu!

    3
    1

  • n pe 2 Sep 2011, 13:46
    a

    Ceva mai stupid de atât nu am mai citit de mult timp . Voi gândiți așa puțin?

    12
    1

  • victoria pe 2 Sep 2011, 13:35
    jalnic

    Ce timpenie...Szolt nu se casatoreste cu Luciu din cauza ca se teme sa nu-l fi ales pentru bani,asta e mare nebunie.

    4
    2

  • botezatu pe 2 Sep 2011, 12:09
    5 MOTIVE

    CRED NICI UN AUTOR DE COMENTARI NU ESTE MAI PRESUS DE AUTOAREA ARTICOLULUI , IAR DESPRE CEI DOI NOI CEI DIN ESTERIOR VEDEM CE DORESC EI SA SE VADA , ASTA NU INSEAMNA NEAPARAT CA ASA STAU LUCRURILE , DESPRE CASATORIE SE POATE SPUNE CA ESTE CEL MAI DEOSEBIT LUCRU CARE SE POATE INTAMPLA IN VIATA FIECARUIA DINTRE NOI , SA INVETI SA TRAIESTI ALATURI DE CEL IUBIT , SA DEVII JUMATATEA LUI SA FII O SINGURA PERSOANA LA BINE SI LA GREU SA EXISTE DOAR ACEA PROBA( SEX) PE CARE MULTI DINTRE NOI O PREFERA IN LOCUL ADEVARATEI DRAGOSTE CASTIGATA IN TIMP ATUNCI CAND AI TRECUT DE

    6
    2

  • claudia_paula2003 pe 2 Sep 2011, 11:33
    Trăieşti printre ei?

    Trăieşti printre ei ca să-ţi poţi da cu părerea în ce priveşte relaţia lor? Cunoşti cu adevărat motivul pentru care nu au făcut încă acest pas? Nu consideri că e o problemă care îi priveşte doar pe ei?

    5
    4

  • petra26 pe 2 Sep 2011, 10:40
    concluzie...

    Deci... concluzia acestui articol e ca Nicoleta si Zsolt nu se casatoresc inca pt. un "motiv" de natura religioasa.... Dar stim prea bine ca a sta impreuna inseamna a invata sa convietuiesti si sa te confrunti cu problemele vietii de fiece zi , nu doar sa rezulti "casatorit" cu cineva...... CONSIDER ESENTIAL :casatoria trebuie dorita de ambele parti, nu credeti,stimata doamna V.-Ghinea?... de ce trebuie sa ne croim viata dupa modelul impus de o societate bolnava si plina de confuzie , chiar daca suntem sau nu persoane de "notorietate"?... eu(ortodoxa) sunt casatorita de 15 ani , sotul e catolic , avem 2 copii si nu ne-am pus problema religiei ...de aceea cred ca publicul cititor ar trebui sa inceapa sa interogheze tocmai pe acei jurnalisti superficiali,care au aparut precum ciupercile dupa ploaie , cei care sunt responsabili pt. ceea ce inventeaza si "arunca" pe hartie cu nonsalanta si lipsa de responsabilitate in fata a zeci de mii de persoane.. doream de catva timp sa ma dezabonez, deci.... ASTEPT ARTICOLE SERIOASE ......INCA.... cu respect, petra

    2
    4

  • alina pe 2 Sep 2011, 09:50
    intrebare

    o singura intrebare am pentru d-na Ileanu Voicu Ghinea: nu ti-a fost jena cand a trebuit sa semnezi acest articol?

    14
    4

  • raluca pe 2 Sep 2011, 09:04
    parere

    se poate face o cunuie mixta si atunci nu ar fi probleme,dar probabil ca asa cum spun si ei le este frica sa nu se intample sa divorteze dupa aceea,ca,conflictele apar dupa casatorie.De asta nu e bine sa stai prea mult impreuna ca nui cunosti defectele si atunci sigur ca e greu sa faci pasul.

    3
    0

  • ghita_49 pe 2 Sep 2011, 08:13
    senzational !

    bravo! din cauza asta traiesc romanii mai rau . ferice de voi cu asemenea stiri.

    9
    2

  • Mirela pe 2 Sep 2011, 08:04
    Un articol de doi bani

    Se vede ca sunteti disperati, nu mai aveti subiecte de scandal care sa atraga publicul si incercati sa creati unul. Bucurati-va de faptul ca cei doi se iubesc si au o familie frumoasa. Mai rar gasesti asa ceva in ziua de azi (cu sau fara acte). Ar trebui sa dati acest cuplu exemplu si nu sa incercati sa-i gasiti bube. Felicitari Nicoletei si lui Zsolt.

    16
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod