Tu cat timp esti zilnic alaturi de copilul tau?

"49% dintre copiii romani petrec zilnic cel mult o ora cu parintii lor, arata un studiu realizat saptamana trecuta. Tu cat timp esti zilnic alaturi de copilul tau?"

"49% dintre copiii romani petrec zilnic cel mult o ora cu parintii lor, arata un studiu realizat saptamana trecuta. Tu cat timp esti zilnic alaturi de copilul tau?"

 

Aceasta a fost intrebarea pe care am adresat-o prietenilor nostri de pe Facebook si Twitter si iata cateva dintre raspunsurile pe care ni le-au dat.

Unii parinti sunt fericiti pentru ca au mai mult timp liber pe care si-l dedica cresterii copiilor.

"24 din 24 :)", spune Mihaela care poate sa se considere o mamica fericita.

La fel ne scrie si Cristina care petrece 24 de ore din 24 alaturi de fiul ei "suntem impreuna tot timpul.. dimineata incepe cu el si se termina tot cu el!"

In aceeasi categorie intra si Simona care spune ca petrece "atit de mult timp cu copiii mei incat, de cele mai multe ori ma iau durerile de cap (dar tot ii iubesc mult mult)".

"Toata ziua... caci e micuta 6 luni jumate. Deocamdata ma bucur mult ca pot sa o cresc eu si sa-i vad progresele pe care le face in fiecare zi", ne scrie Carmen.

"Avand in vedere ca piciul meu are doar 5 luni imi petrec timpul cu el si nu-l scap din ochi nicio secunda, mai ales ca a inceput sa dea din picioare si se zvarcoleste tot de se muta din loc in loc, eu il pun intr-un loc si il gasesc in alt loc...
deci timpul meu alaturi de el este 24h din 24"
, spune Sympatyk.

Sunt insa si parinti care ne spun cu tristete ca din cauza serviciului nu pot sa stea cu copiii lor atat cat si-ar dori. In aceasta situatie este Claudia care petrece in jur de 4-5 ore cu copilul sau, in functie de ora la care se trezeste dimineata "in principal dupa ce o luam de la cresa/gradinita....si da uneori imi doresc sa petrec mai mult...insa e destul de greu..."

Si Bibi ne spune acelasi lucru: "din pacate asa este...din cauza serviciului..."

 

Tu cat timp petreci zilnic alaturi de copilul tau?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod