Stilul se schimba la Oscar

Oscarul da nastere la noi schimbari de imagine, la fel cum scenaristiidau nastere mereu la noi roluri. Covorul rosu este an de an martorulschimbarilor.

Drew Barrymore
Originala inca de la prima aparitie la Oscar. A fost mereu cunoscutaatat dupa numele de familie cat si pentru prsonalitatea ei. Rar o vezipurtand ceva nepotrivit atunci cand paseste pe covorul rosu.
A 54-a decernare a premiilor Oscar
Si-a facut aparitia pentru prima oara pe vestitul covor rosu ca oprintesa. Blana de pe umeri si diadema din par o faceau sa para asa.
A 70-a decernare a premiilor Oscar
O rochie de neuitat si un strop de originalitate din partea lui Drew -margaretele prinse in par.
A 71-a decernare a premiilor Oscar
Designerul Eduardo Lucero a creat o rochie speciala pentru ea. Catifea,bratari si un minunat sal - o prezenta incantatoare.

Annette Bening
Sigura pe sine si mereu previzibila, si-a demonstrat dibacia intr-omultime de roluri. Sensibilitatea ei pentru moda este impecabila si pedeplin cunoscuta.
A 63-a decernare a premiilor Oscar
A vrut sa dea viata personajului Bugsy, asa ca a purtat costumul dinfilm.
Si s-a descurcat bine imitand starea anilor '30.
A 71-a decernare a premiilor Oscar
A ales argintiul, o rochie purtand semnatura lui Brian Rennie de laEscada. Toaleta a fost completata de o geanta de seara din matase cucristale aplicate.
A 73-a decernare a premiilor Oscar
Ce diferenta pot face anii! A urcat pe scena in toata splendoarea ei,la un an dupa ce a dat nastere unui copil. Rochia ce il lasa gatul siumerii goi a fost creatia lui Giorgio Armani.

Jennifer Lopez
Fie ca este vorba de film, muzica sau moda mereu isi face o aparitienoua. Alegand creatii sic ce se potrivesc de minune cu formele ei,nu-si dezamageste niciodata fanii.
A 69-a decernare a premiilor Oscar
Pentru prima ei aparitie la Oscar, rochia, purtand semnatura BadgleyMischka, a fost combinatia perfecta de dantela si cristale delicataplicate.
A 70-a decernare a premiilor Oscar
Lopez a optat tot pentru Badgley Mischka, de data aceasta alegand orochie cu in decolteu adanc, in "V".
A 71-a decernare a premiilor Oscar
Si de data aceasta tot Badgley Mischka. Acesorii si bijuterii, rochiecu umerii goi si parul prins in coc sever - asa a aratat Jennifer atunci.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod