"Spune DA somajului la copii!", la Festivalul Brazilor de Craciun

Acesta este indemnul celor care se ocupa de organizarea Festivalul Brazilor de Craciun. Asa cum se intampla de 8 ani deja, in luna decembrie se organizeaza Festivalul Brazilor de Craciun.
Acesta este indemnul celor care se ocupa de organizarea Festivalul Brazilor de Craciun. Asa cum se intampla de 8 ani deja, in luna decembrie se organizeaza Festivalul Brazilor de Craciun. In spatele acestui eveniment glamour exista un demers laudabil: strangerea de fonduri pentru copiii defavorizati din Romania.

Ce se intampla, de fapt?


Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment de strangere de fonduri organizat anual de Salvati Copiii Romania, care are ca centru de interes o licitatie speciala de braduti de Craciun, in numar de 18 anul acesta, creati exclusiv pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai cunoscuti designeri romani.

Pentru editia din acest an, care se va desfasura pe 4 decembrie la hotel Ramada North, designerii care au raspuns prezent la invitatia organizatorilor acestui eveniment sunt: Alexandru si Mihnea Ghildus, Carmen Secareanu, Ioan Nemtoi, Irina Marinescu, Kinga Varga si Carla Szabo, Laura Vargalui, Lena Criveanu, Missoni, Mihaela Glavan si Hatice Soysev Kolat, Oxette, Razvan Ciobanu, Rita Muresan, Stephan Pelger, Togo Design, Venera Arapu, Victoria 46, Wilhelmina Arz si copiii din programele Salvati Copiii.

"Este al treilea an in care ma implic activ in desfasurarea acestui eveniemnt. Daca in primul an participarea mea a insemnat un cadou sub un brad, mai apoi, cand am aflat despre ce e vorba la Salvati Copiii, am zis ca este neaparata nevoie si de ajutorul meu.", a declarat Stephan Pelger, creatorul unuia dintre bradutii propusi la licitatie.

"Ma implic cu mare drag in realizarea acestui eveniment si o fac cu daruire, pentru ca vreau sa mai fie inca un brad care sa se poate licita si, astfel, sa se mai stranga un ban in plus pentru acesti copii, care nu au avut aceeasi sansa ca altii sau ca mine. Asa, ca o mica povestioara despre mine: acum 29 de ani si eu am fost infiat si, astfel, am avut sansa la o viata mai buna. De aceea cred ca si acesti copii ar trebui sa aiba sansa de a merge mai departe si de a avea parte de o educatie buna.", a continuat designerul.

"Imi place sa invat, ca fara scoala nu poti sa ai nicio meserie.", aceasta este declaratia unuia dintre copiii implicati in programele Salvati Copiii Romania.


27 Noiembrie 2008
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod