Shrek si prietenii lui debuteaza in statiile OMV si PETROMV

In sfarsit au ajuns! In drumul lor spre tinutul Foarte Foarte Indepartat, Shrek, Fiona, Magarusul si Motanul incaltat au facut o oprire in statiile OMV si PETROMV din Romania. Si nu au venit cu mana goala, ci cu multe suprize pentru cei mici si cei mari deopotriva.
In sfarsit au ajuns! In drumul lor spre tinutul Foarte Foarte Indepartat, Shrek, Fiona, Magarusul si Motanul incaltat au facut o oprire in statiile OMV si PETROMV din Romania. Si nu au venit cu mana goala, ci cu multe suprize pentru cei mici si cei mari deopotriva.

Astfel, pana pe 9 septembrie 2010, iubitorii de filme animate de toate varstele sunt asteptati in statiile OMV si PETROMV pentru a se bucura de o promotie de poveste alaturi de personajele noului film "Shrek Pentru Totdeauna".


Indragitul capcaun verde si prietenii sai nazdravani ofera clientilor OMV si PETROMV premii exclusive, printre care si o excursie pentru patru persoane in Statele Unite, acordata prin tragere la sorti.

Pe durata campaniei, clientii care achizitioneaza produse si servicii din statiile OMV si PETROMV primesc taloane razuibile si pot castiga premii instant, inspirate de protagonistii noului film Shrek: unul dintre cele patru modele de capete de creion cu Shrek, Magarusul, Motanul Incaltat si Gingy sau un MP3 player Shrek.


In plus, fiecare talon razuibil contine un timbru Shrek, ce poate fi colectionat pe un card special. La 8 timbre adunate, clientul primeste unul dintre cele patru pahare de colectie Shrek si este inscris in tragerea la sorti pentru marele premiu: o excursie de basm pentru patru persoane in Orlando (Florida, SUA) cu acces VIP in parcurile tematice din zona.

Mai multe sanse de castig si aplicatii interactive cu Shrek sunt disponibile pe site-ul www.omv.ro/shreck, care va fi gazda echipei fantastice din noul film animat produs de DreamWorks pana pe 9 septembrie.


Aici, clientii pot trimite carti postale online personalizate cu Shrek si prietenii sai haiosi, se pot inscrie intr-un concurs de fotografii si castiga bilete la film, DVD-uri, jucarii de plus si multe altele.


Regulamentul promotiei este disponibil in toate statiile OMV si PETROMV participante la promotie, precum si pe www.omv.ro/shreck.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DANIELA pe 12 Oct 2010, 22:31
    CAP DE CREION

    EU AM RAZUIT PE NET SI AM CASTIGAT UN CAP DE CREION SREK CU PRAJITURICA

    0
    0

  • pink pe 10 Aug 2010, 18:06
    da

    Pentru fiecare tranzacţie de minim 80 de lei în staţii sau pentru orice produs VIVA în valoare de cel puţin 15 lei achiziţionat, precum şi pentru fiecare spălare premium cu interior a maşinii sau alte oferte promoţionale, vei primi un talon răzuibil gratuit....

    0
    0

  • gabitad pe 9 Aug 2010, 11:00
    si la achizitionare de benzina??

    ca mie nu mi au dat talon razuibil

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod