"Saga Amurg: Zori de Zi": Eternitatea este doar începutul...

Mult aşteptata producţie, a patra parte a seriei "Saga Amurg", dezvăluie secretele şi misterele acestei poveşti de dragoste fascinantă care a extaziat milioane de oameni.
Mult aşteptata producţie, a patra parte a seriei "Saga Amurg", dezvăluie secretele şi misterele acestei poveşti de dragoste fascinantă care a extaziat milioane de oameni.

În "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1", Bella (Kristen Stewart) şi Edward (Robert Pattinson), împreună cu cei dragi lor, au de-a face cu un lanţ de consecinţe cauzate de nunta lor fastuoasă, o lună de miere romantică şi de naşterea grea a copilului lor... lucru ce duce la o serie de evenimente neaşteptate şi şocante pentru Jacob Black (Taylor Lautner).

Dacă "Amurg", "Saga Amurg: Lună Nouă", "Saga Amurg: Eclipsa" s-au dovedit a fi nişte superproducţii ce s-au bucurat de un succes internaţional datorită romantismului, pasiunii, intrigii, curajului şi acţiunii care au conturat poveştile, "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1", are la bază  povestea de iubire clasică, prietenia nemărginită, sacrificiul, acceptarea şi găsirea adevăratei identităţi. Bazat pe bestseller-ele semnate Stephenie Meyer, romanele şi filmele constituie un adevărat fenomen cultural dezvoltat pe deplin, având fani care aşteaptă cu nerăbdare fiecare parte.

Stephenie Meyer reprezintă un fenomen internaţional în ceea ce priveşte activitatea editorială. A vândut drepturile de traducere pentru cele cinci romane "Amurg" în aproape 50 de ţări şi cărţile s-au vândut în peste 116 milioane de copii în toată lumea. Cărţile sale au rezistat peste 302 săptămâni în Lista Celor Mai Bine Vândute Cărţi a New York Times.

Prima din cele două părţi ale adaptării "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1", este regizată de către Bill Condon ("Dreamgirls", "Sfarsit de drum"), fiind bazată pe un scenariu scris de Melissa Rosenberg şi după o adaptare a romanului "Zori de Zi," semnat Stephenie Meyer. În film joacă Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner.

"Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1", va avea premiera în cinematografe şi IMAX în data de 18 noiembrie 2011.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florin pe 13 Sep 2014, 15:56
    Saga amurg:Zori de zi partea a 3-a

    Apare si saga amurg partea a 3-a?Cand daca apare?

    0
    0

  • vlad pe 25 Apr 2014, 10:18
    saga amurg

    e cel mai frumos film pe care lam vazut vrodata,Edward e un actor fff frumos,inpreuna cu Bella sunt perfecti.Am trait fiecare clipa si fiecare moment din film.Mi-a placut fffffff mult

    0
    0

  • dragomirmarius pe 22 Sep 2013, 01:26
    un film misto

    iste un film iteresant

    0
    0

  • denisa pe 10 Ian 2013, 22:45
    Cand apare

    Cand apare saga amurg partea 3

    2
    0

  • alex pe 25 Iul 2012, 10:50
    despre film

    wa fiti atent cum drq vad partea 2 stiu cand apare da vreau sa vod mai deverme si pe net imi da doar triluri

    0
    0

  • Ella_heart pe 25 Nov 2011, 18:53
    Twilight saga:Breaking Dawn

    Am vazut filmul si e extraordinar...Merita vizionat...E foarte reusit....Vizionare placuta!!!!!

    2
    0

  • allxe pe 22 Nov 2011, 17:12
    Cand apare

    Cand apare filmul si in romania???

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod