Rubina Ali, din "Slumdog Millionaire", este de vanzare

Fetita care a castigat inimile iubitorilor de film din toata lumea cu rolul din "Slumdog Millionaire", a fost scoasa la vanzare. De cine? De tatal ei.
Fetita care a castigat inimile iubitorilor de film din toata lumea cu rolul din "Slumdog Millionaire", a fost scoasa la vanzare. De cine? De tatal ei. Barbatul vrea 200.000 de lire sterline in schimbul copilei sale. Cea care a descoperit intreaga afacere a fost mama fetitei, Khurshida, care s-a despartit de tatal Rubinei in 2001. Acum ea a depus o plangere impotriva fostului sau sot si sustine ca a aflat de intentiile lui in urma cu doua saptamani.

Presa britanica a "pescuit" subiectul si i-a organizat barbatului un flagrant.
Un jurnalist de la News of the World s-a dat drept un seic bogat din Dubai, emotionat de filmul in care a jucat Rubina, si si-a exprimat dorinta de a adopta fetita.

Tatal si unchiul fetei s-au aratat foarte interesati sa faca... "tranzactia", ba chiar au decis sa plece in Dubai ca sa puna la punct toate detaliile. Planurile le-au fost date peste cap de faptul ca tatal nu-si poate face pasaport, din cauza unei condamnari mai vechi pentru atac armat.

"Exista un proces impotriva mea, pe care incerc sa-l rezolv.
Oricum in India poti sa rezolvi orice daca ai bani"
. Chiar si asa, a existat un plan B.  Tatal si unchiul au mers impreuna cu Rubina la un hotel luxos din Mumbai, unde s-au intalnit cu "posibilii cumparatori". Confruntat cu acuzatiile aduse, Rafiq Qureshi a negat ca incearca sa isi vanda copila, spunand in schimb ca duce tratative pentru un nou rol.

Cei de la News of the World explica faptul ca au aflat de la un informator din Mumbai ca tatal Rubinei vrea sa-i "asigure viitorul fiicei sale" printr-o adoptie si ca a fost deja abordat de o familie din Orientul Mijlociu care doreste sa o infieze.

In timpul discutiei pe care au avut-o cu presupusii "cumparatori", "vanzatorii" nu mai stiau ce sa spuna si ce sa faca ca sa-si laude "marfa". "Rubina nu este un copil oarecare.
Este un copil de Oscar"
, a spus unchiul micutei de 9 ani.

21 Aprilie 2009
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sebastian pe 24 Apr 2009, 14:35
    dezgustator

    TZIGANII TOT TZIGANI RAMAN

    0
    0

  • Mona pe 23 Apr 2009, 12:01
    se intampla si la altii...

    Din pacate, se intampla si la altii: un tata care sub pretextul saraciei, vrea sa isi vanda copila ca sa asigure traiul celorlalti membrii ai familiei. Dar cum s-ar putea bucura de banii care i-ar primi in schimbul fetei stiind-o pe aceasta departe de ei?! Nu stiu ce suflet pot avea parintii acestia, dar parerea mea e ca daca stii ca nu esti instare sa ai grija de un copil, mai bine nu il aduci pe lume ori daca asta s-a intamplat deja, mai bine ii lasi pe altii s-o faca!

    0
    0

  • Radu Pherekyde pe 22 Apr 2009, 21:52
    Nedreptatile copilariei

    Ne uitam peste mari si tari si nu ne uitam la noi in ograda: 1.la parintii care isi trimit copiii la cersit pe la stopuri, mutilati, 2.la copiii lasati sa fie crescuti de bunici, vecini, matusi pentru ca parintii sunt la munca in strainatate, 3.la nou nascutii gasiti morti de parinti inconstienti, samd oare exista vreo diferenta?

    0
    0

  • mada pe 22 Apr 2009, 20:48
    in nici un caz

    in nici un caz....! nici una din situatiile mentionate in articol nu il indreptatesc pe acest individ (pt k tata nu se poate numi) sa isi vanda copilul ca si cum ar fi o marfa. pacat k exista din ce in ce mai multi astfel de "monstrii" peste tot in lume!!!

    0
    0

  • cla pe 22 Apr 2009, 13:01
    :|

    fetita aia inca mai sta cu tatal ei????? socant....tare de tot...cum am vazut ieri la stiri cu femeia aia care vroia sa si vanda copii pe o garsoniera....ce s a ajuns.... :|

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod