România: Top 6 vedete care au născut la început de an

"Rândul" păriniţilor a fost îngroşat bine la începutul acestui an, pentru că o serie de vedete de la noi au intrat cu succes în această categorie. Există cazuri care aproape că nu mai aveau nicio speranţă, cum sunt Daniela Gyorfi sau Amelia Antoniu, sau cazuri care au şocat opinia publică, cum ar fi Lucian Viziru, la care nimeni nu se aştepta nici măcar să se căsătorească. În cele ce urmează îţi vom prezenta pe larg poveştilor lor cu happy end şi... scutece.
1 din 7

Daniela Gyorfi, în sfârşit mămică

Vedeta, în vârstă de 42 de ani, şi-a văzut în sfârşit visul împlinit. După 3 sarcini pierdute, în momentul în care îşi pierduse speranţa că va mai deveni vreodată mamă, Daniela Gyorfi a aflat întâmplător că este însărcinată. Chiar dacă emoţiile şi temerile nu au părăsit-o deloc în cele 38 de săptămâni de sarcină, vedeta a adus-o pe lume pe Maria, pe 16 februarie 2011. Fetiţa, născută prin cezariană, a cântărit la naştere 2600 grame şi este perfect sănătoasă. "Suntem o familie fericită. Mă bucur că şi Daniela este bine. Nu sunt complicaţii. Operaţia a decurs foarte bine", a declarat George Tal, pentru Antena 1, imediat după naştere.
26 Februarie 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rozica pe 26 Feb 2011, 13:39
    Pentru Daniela mea draga

    Oare o sa mai traiesc sa am un raspuns de la tine? am 70 ani de cand te iubesc ca o mama !

    1
    0

  • rozica pe 26 Feb 2011, 13:32
    Felicitari si pentru tatic

    Fii atent George,nu sunt multe ,,Daniela ca a ta " Va felicit pe amandoi!

    0
    0

  • rozica pe 26 Feb 2011, 13:28
    felicitari Danelei

    Te iubim muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult

    1
    0

  • rozica pe 26 Feb 2011, 13:26
    Felicitari pentru Daniela si averea ei Maria!

    Am toata admiratia pentru Daniela noastra! Sa-i dea Bunul Dumnezeu sanatate . Ne-a demonstrat ca poate tot ce-si pune in gand, Daniela draga( scuzama-mi familiarismul) dar ne esti draga si-ti dorim multa fericire ,alaturi de Maria si mama ta.

    1
    0

  • pensionarul pe 26 Feb 2011, 10:20
    Care vedete ?

    Aceste creaturi sunt la fel ca muritorii de rand ! Prin ce s-au afirmat , ma rog ?

    2
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod