România: 6 vedete care s-au schimbat radical după o despărţire

Puţini sunt cei care trec cu uşurinţă peste o despărţire, indiferent de natura ei, şi mai puţini sunt cei care rămân la fel după o astfel de întâmplare din viaţa lor. Fiecare experienţă prin care trecem ne modifică într-un fel sau altul, iar dacă aceasta implică şi suferinţă, îşi pune şi mai adânc amprenta pe sufletul şi personalitatea noastră.

Sunt câteva exemple clare de persoane publice din România pentru care despărţirea de partenerul de viaţă a venit, la pachet, cu schimbări de ordin personal sau profesional, schimbări care au ţinut efectiv de persoana respectivă şi numai de ea. Multe dintre ele au speriat publicul, opinia publică ajungând să asimileze vedeta respectivă ca pe un element distructiv al societăţii actuale. Altele, din contră, au reuşit să-şi schimbe imaginea pe care au vândut-o iniţial şi bine au făcut. Să vedem despre ce este vorba şi într-un caz şi în altul. Astăzi vom discuta despre 6 astfel de exemple.
1 din 7

Mihaela Rădulescu, o nouă iubire... mai tânără şi exilul din Monaco

Indiferent de motivele care au dus la schimbările din viaţa Mihaelei Rădulescu despre care vom vorbi în continuare, trebuie menţionat faptul că acestea sunt evidente şi categorice. Divorţul de afaceristul Elan Schwartzenberg a însemnat, bunăoară, pentru moderatoarea TV o nouă viaţă, o relaţie cu un bărbat mai tânăr şi mai puţin bogat decât fostul soţ şi exilul din Monaco. Aşadar, Dani Oţil şi Monaco sunt cele două mari schimbări din viaţa vedetei survenite după despărţirea de afacerist, care a avut loc, oficial, în octombrie 2008.
4 Februarie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod