Românca lui DiCaprio: 8 secrete

Despre Mădălina Ghenea ştim doar că a apărut într-o poză cu Leonardo diCaprio. De aici, întreaga isterie că este iubita lui, logodnica lui, că a luat masa cu mama soacră, că se căsătoreşte, că se desparte, că....
Despre Mădălina Ghenea ştim doar că a apărut într-o poză cu Leonardo diCaprio. De aici, întreaga isterie cum că este iubita lui, logodnica lui, că a luat masa cu mama soacră, că se căsătoreşte, că se desparte, că.... De fapt, nu ştim mare lucru despre olteanca de 23 de ani care a reuşit să tulbure apele pe două continente, America şi Europa, cu frumuseţea şi presupusa ei relaţie. A fost comparată cu Angelina Jolie, dar şi cu Sophia Loren, Megan Fox şi o altă româncă celebră în Italia, Catrinel Menghia.

Care sunt, de fapt, lucrurile pe care nu le ştim despre Mădălina Ghenea?

1. Nu şi-a dorit să devină model


Chiar dacă este unul dintre cele mai apreciate manechine din Italia, chiar dacă a realizat zeci de campanii publicitare pentru mărci de renume din Italia, Mădălina Ghenea declară, pentru OK!Magazine, că nu şi-a dorit niciodată să devină model. "Nu mi-am dorit niciodată să fiu model. Am învăţat să merg pe tocuri când am în­ceput să fac meseria asta. Nu mă machiam, nu mă coafam... Mi-am dorit dintotdeauna să fiu actriţă. Când eram mică, imitam prietenii sau staruri din România şi ai mei întotdeauna mi-au spus că am talent".



2. La 14 ani a luat viaţa în piept


A trăit într-o familie modesta care s-a străduit, însă, să-i ofere toate condiţiile, dar ea şi-a dorit mai mult. În consedinţă, la 14 ani, a plecat de una singură în Italia şi când a ajuns în cizmă ploua, iar ea nu avea decât o hartă în mână şi zece castinguri la care trebuia să ajungă.



3. S-a iubit cu un italian celebru


Românca din Oltenia a făcut victime nu numai în rândul telespectatorilor sau spectatorilor, ci şi în rândul bărbaţilor celebri şi bogaţi din Italia. Bunăoară, ea a fost, pentru trei luni, iubita atacantului de la AS Roma - Marco Borriello. Din păcate, însă, sportivulului îi place să zboare din floare în floare şi în scurt timp a trecut la altă frumuseţe, modelul Nina Senicar. Chiar şi aşa, Mădălina Ghenea nu a rămas cu buza umflată, ea alegându-se cu o relaţie cu actorul Raoul Bova.



4. Nu-i plac urechile, dimineaţa are faţa umflată şi vreau un rol de urâtă


Acestea au fost mărturisirile modelului, în interviul acordat celor de la Ok!Magazine. "Nu-mi plac urechile mele. Iar dimineaţa am faţa mai umflată. Şi pot să arăt şi foarte rău, ca orice femeie. Aş vrea, dacă e posibil, să fac un rol de urâtă. Pentru că vreau să fiu apreciată pentru talentul meu! Frumuseţea e un handicap în actorie. De exemplu, Charlize Theron, în 'Monster', a luat primul Oscar pentru un rol care nu are nicio legătură cu frumuseţea ei!".



Relaţia cu Leonardă DiCaprio, despre care scrie şi vorbeşte toată lumea, nu a fost confirmată sau infirmată niciodată de Mădălina Ghenea. Situaţia stă aşa pentru ca ea nu vorbeşte niciodată despre viaţa ei privată. În schimb, aruncă mici detalii, cum ar fi pozele de pe contul ei de Facebook postate zilele trecute, făcând astfel nişte declaraţii subtile.



5. Spune că nu a fost exmatriculată


Zilele trecute presa din România, dar şi cea din străinătate, scria că modelul a fost exmatriculat în liceu. Mădălina Ghenea ţine să dezmintă această informaţie. "Nu e adevărat. Nimeni nu m-a exmatriculat, eram în cea mai bună clasă din liceu, am ales să merg la un alt liceu, la fel de bun, dar de la care puteam să lipsesc, fiindcă începusem joburile de model şi devenise totul foarte dificil pentru mine. Mi se oferise o şansă şi cred că oricine ar fi ales varianta pe care am ales-o eu".



6. Comparată cu Sophia Loren la începutul carierei


Sophia Loren a copilarit în Napoli, dar la vârsta de 15 ani s-a hotărât să plece la Roma. Şi-a început cariera timid, participând la concursuri de frumuseţe şi interpretând roluri mici. În 1950 a participat la Miss Italia, unde a primit titlul pentru Eleganţă, creat special pentru ea.

Acelaşi impact îl are şi Mădălina asupra publicului, tânăra care la 14 ani a ales Roma ca unica soluţie de rezolvare a visului ei, acela de a devenit actriţă.



7. Tânăra este susţinută de Andreea Esca


"Cea mai bună şi frumoasă femeie. Ea s-a lansat de mult când a apărut în catalogul Peroni, dar de când a luat masa cu DiCaprio este cunoscută. Mi se pare că e o alegere potrivită pentru el şi îi recomand să rămână cu ea. Să ştiţi că Mădălina are talent pentru că e greu să te faci cunoscut într-o lume cu atât de multe fete frumoase. Doar dacă eşti foarte bun şi îţi faci treaba poţi să reuşeşti", a comentat Andreea Esca pentru Apropo TV.



8. Aceeaşi orientare ca şi Nicole Kidman


Asemenea lui Kidman, Penelope Cruz sau Javier Bardem, Ghenea colaborează cu asociaţia caritabilă APJ (asociaţie care se ocupă cu întrajutorarea statului Hiati). Nu poate sta departe de necazurile oamenilor şi chiar se implică financiar, din bugetul propriu, în rezolvarea problemelor pe care aceştia le au. "Am mers acolo şi am ales eu persoanele pe care să le ajut. De exemplu, un copil avea nevoie urgent de o operaţie, iar eu m-am oferit să o plătesc", a povestit românca.

16 Noiembrie 2011
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • me30 pe 17 Ian 2012, 02:36
    tipic romanesc

    f bine spus danielle,asa se vorbeste si de Inna si te toate fetele frumoase care au reusit pe plan intrenationala si au ajuns cunoscute ,frustrarea si invidia ne omoara pe noi, natia asta romaneasca

    1
    8

  • misu pe 21 Nov 2011, 00:27
    in RO n-o stie nimeni, DAR IN ITALIA POZA EI E PESTE TOT,

    EA APARE IN TOATE RECLAMELE DIN ITALIA, APOI LA POSTURILE TV DI ITALIA O POTI VEDEA ZILNIC SI IN RECLAME SI IN TOT FELUL DE EMISIUNI SI SPECTACOLE. ACOLO E FOARTE CUNOSCUTA, MAI CUNOSCUTA DECAT TOATE ASA ZISELE VEDETE DE LA NOI ADUNATE LA UN LOC, PLUS CA E MAI TARE SI MAI BUNA CA TOATE. ERAM IN ITALIA ASTA VARA SI O TOT VEDEAM LA TV , CA E CEA MAI TARE ROMANCA DIN ITALIA, SI CULMEA , E DIN ACELASI ORAS CU MINE, SLATINA, DAR NU AUZISEM DE EA AICI IN ORAS SAU IN RO. DAC A PLECAT CAND AVEA 14 ANI NICI NU AVEAM CUM.

    2
    4

  • maria pe 17 Nov 2011, 00:02
    -------

    Nu e vorba de frustrari ci de pareri! Sunt doua chestii diferite, pina la urma fiecare are dreptul sa-si dea cu parerea, fiecare percepe frumusetea intr-un mod aparte, iar daca sunt persoane care nu o plac nu inseamna neaparat ca sunt frustrati.

    22
    2

  • Carmen pe 16 Nov 2011, 22:18
    Wow

    Mereu ma minunez de comentariile altora! Frustrarle striga din voi mai fetelor.Recunoasteti ca ea a reusit si voi stati si o judecati. Ca o paranteza...aveti grija ce scoateti pe gura caci deobicei sunt exact propriile voastre parti negative. Eu ma mandresc cand o romanca reuseste sa ajunga celebra!

    4
    20

  • GHEORGHITA pe 16 Nov 2011, 16:14
    DEZGUSTATOR

    CE TOT NE DATI DESPRE ATATEA PERSOANE ?DESPRE VIATA LOR.NU NE INTERESEAZA.AR FI MAI BINE SA VB LUMEA CATRE PRESEDINTE SA DEA O LEGE SA FACA LA TOATA POPULATIA ROMANIEI SALARIUL MINIM PE ECONOMIE 1 - 2 ANI .NU UNII AU SALARII MARI SI OMUL DE RAND SALARIU MIC DE NU POATE SA SE DESCURCE.MULTE PERS.STAU IN FRIG.PARLAMENTARII AU SALARII FFF MARI SI ACUM MAI VOR SA CUMPERE MOBILIER .SARACII NU AU UNDE SA-SI TINA LEPTOPURILE.SI CATE SI CATE......

    14
    2

  • Flavia pe 16 Nov 2011, 15:25
    VAI CE INTERESANT!

    Astea nu sunt secrete......ci publicitate. Mă întreb pe cine interesează care e treaba cu Mădălina...cred că nu ne mai interesează nici Di Caprio.

    25
    3

  • Anonimul pe 16 Nov 2011, 15:15
    ***

    Sa fim seriosi, sunt fete care arata mult mai frumos ca ea, dar cine isi foloseste .......... departe ajunge. Sunt curios ce se va mai auzi de ea peste 2-3 ani. Cat despre asa zisele relatii cu acele staruri (relatii de cateva nopti) daca omul te vede disponibil de ce sa nu profite? Ce ar pierde?

    24
    4

  • onutta21 pe 16 Nov 2011, 14:17
    ***

    bv! felicitari Madalinei !!!! este o fata super sexy si frumoasa ,le are pe toate ,mai ales ca si-a luat viata in piept de la 14 ani si s0a descurcat singura.

    3
    21

  • Danielle pe 16 Nov 2011, 08:42
    Madalina Ghenea

    O fata superba! Normal ca toti frustratii o vor invidia in loc sa o aprecieze. Cred ca orice om care are puterea si vointa de a se ridica deasupra conditiei lui sociale sau materiale merita aprecieri; mai rau de cei care se scufunda zi de zi in mocirla, avand doar sentimente de frustrare si de ura...

    20
    20

  • julia pe 15 Nov 2011, 23:52
    mda ,,Românca lui DiCaprio,,

    mi se pare muuuuuuuuuuuuuuult prea modesta, si pare o modestie falsaaa... nu si-a dorit sa devina model, vrea un rol de urâtă, nu ii plac urechile ei bla bla blaaa........ imi imaginez ce rol de urata isi doreste... pfuaaa... ea e constienta de frumusetea ei si doar poarta masca unei inocente- ceia ce mi se pare ca nu ii este tocmai caracteristic... cind nu va mai fi ,,Românca lui DiCaprio,, nimeni nu-si va mai aminti de ea.... relatia asta cu DiCaprio nu a fost confirmata, pina la urma nu inteleg ce a facut ea de este asa vedeta peste noapte??? datorita unei presupuse relatii care nici macar nu a fost confirmata.... dar la noi din tintar se face armasar, ceva caracteristic presei din romania... exista multe alte personalitati despre care chiar se merita de discutat, oameni care au facut ceva. Iar noi ne pierdem timpul cu asa numitele ,,dive,, care au devenit celebre peste noapte din senin....... lasati-o mai moale... si consumati-va timpul cu ceva folositor, cu ceva destept!

    37
    14

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod