Richard Clayderman and Full Orchestra ajung în București cu un concert aniversar special – 40 de ani de carieră


Concertul traditional de 8 martie de la Sala Palatului, capata o noua dimensiune, avand si o latura caritabila menita sa ajute si persoanele mai putin norocoase.
Cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor, continua traditia de a oferi femeilor din Romania,  cel mai frumos cadou. Un concert dedicat lor cu atmosfera plina de delicatete si romantism. Si nu doar atat. The Prince of Romance impreuna cu complicii sai de la Asociatia Pretuieste Viata, aduc un omagiu implicandu-se in sprijinirea femeilor defavorizate.

Si tu poti deveni complicele nostru. Cumparand un bilet, poti aduce o raza de speranta unei mame intr-un moment de cumpana si poti ajuta la construirea unei scoli pentru copiii cu dizabilitati.

Richard Clayderman isi da intalnire cu publicul din Romania pregatind un concert pe care il poti vedea o data in viata, aducand cu ocazia aniversarii a 40 de ani de cariera o productie fulminata fara precedent.

 The Prince of Romance, asa cum a fost numit de Nancy Reagan, unul dintre cei mai romantici muzicieni ai planetei, acompaniat de nu mai putin de 100 de instrumentisti ai Orchestrei a pregatit un repertoriu pe masura evenimentului.

Ii va purta pe spectatorii de la Sala Palatului intr-o calatorie captivanta incarcata de emotiei si tandrete.

Continuand traditia, fiecare posesor de bilet va primi cadouri consistente realizate de catre mamicile de la Scoala Mamelor si de catre copiii cu dizabilitati de la Asociatia Conil/ o asociatie partenera.

Richard Clayderman, desemnat de Cartea Recordurilor “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor”, de origine franceza este un artist foarte atasat de tara noastra.
Este al 4-lea an consecutiv cand sarbatoreste Femeia in Romania.

Richard Clayderman a inovat muzica actuală, dând naștere unui nou stil: New Romantic. Cu o carieră impresionantă de 40 de ani, timp în care a înregistrat peste 1300 de melodii și și-a trecut în palmares peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur si 70 de platină.

Cea mai cunoscută piesă a sa rămâne “Ballade pour Adeline” care a încântat oameni din toată lumea și care încă reprezintă coloana sonoră a multor povești de dragoste.

Bilete pentru concertul aniversar Richard Clayderman and full Orchestra care va fi sustinut pe  8 martie 2018,  la Sala Palatului din Bucuresti pot fi achizitionate din reteaua Eventim sau online pe www.eventim.ro la mai multe categorii de pret in functie de pozitionarea locurilor in sala.

▪    Categoria VIP – 357 de lei
▪    Categoria I – 257 de lei
▪    Categoria a II-a – 207  lei
▪    Categoria a III-a – 147 de lei
▪    Categoria a IV-a - 99 lei


Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod