O nunta subacvatica

Traditional sau original? Cum va fi momentul in care vei fi mireasa? Totuleste sa ai IDEEA salvatoare. Noi iti oferim o posibila sursa deinspiratie, oferita de exoticii thailandezi.

...Ce zici de o nunta sub apa? S-a intamplat prima ora (probabil) inThailanda, intr-o insula numita a Indragostitilor (Valentine Island),la 12 metri sub apa. Foarte multe perechi au adoptat aceasta ceremoniesi au putut-o face in cadrul "Festivalului Casatoriilor sub Apa 2002".

Timpul nu este inca pierdut nici pentru tine si daca nu-ti permitiaceasta destinatie poti sa iti convingi partenerul sa o faca si intr-ozona mai apropiata si accesibila tie.
Trebuie doar sa te dotezi pentrucateva minute cu ochelari subacvatici precum si cu un minitub deoxigen. Ceremonia din cadrul acestui festival este tipic thailandeza,iar tinerii primesc chiar si un certificat de casatorie pe care ilsemneaza sub apa.

O alta ceremonie interesanta si de neuitat, specifica acestei tari,este casatoria pe elefanti, acompaniati de o suita de alti elefantiimbracati elegant si colorat, muzica si dansatori. Localnicii imbracatraditionalul costum Lanna si ii insotesc alaiul prin minunata lor tara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod