Monica Bellucci, goală la 46 de ani

Este vorba despre un pictorial pe care vedeta, împreună cu fetiţa ei de cinci luni, l-au făcut pentru coperta ediţiei italieni a revistei Vanity Fair.
Este vorba despre un pictorial pe care vedeta, împreună cu fetiţa ei de cinci luni, l-a făcut pentru coperta ediţiei italieni a revistei Vanity Fair. "Lăsându-te fotografiat reprezintă o manieră prin care ajungi să te cunoşti pe tine însuţi. Şi mor de nerăbdare să aflu cine sunt, la bine şi la rău", a declarat actriţa pentru dailymail.co.uk.

O dată cu acest pictorial, Bellucci a profitat de ocazie că-şi promoveze şi albumul de fotografie pe care vrea să-l lanseze în scopuri caritabile.
Volumul fotografic "Monica Bellucci" este realizat dintr-o serie de fotografii, o colecţie de imagini cu actriţa surprinsă în diferite ipostaze, în ultimele două decenii.

Vorbind despre fotografiile nud incluse în acel volum de fotografie, Monica Bellucci a explicat: "Chiar eu le-am ales. Nu am dorit să includ fotografii de modă sau de clip publicitar. Am dorit să prezint expresivitatea primordială a corpului uman. De fapt, acesta a fost detaliul care m-a atras întotdeauna la arta fotografică.
Când eram mica, privind albumele lui Helmut Newton, Bruce Weber şi Richard Avedon, acesta era lucrul care mă fascina: arta Mamei Natură, corpul uman aşa cum ar trebui el să fie prezentat. Nu am avut niciodată trupul unui model. Sunt înaltă, dar nu chiar atât de înaltă, am forme voluptuoase, dar nu am simţit niciodată nevoia de a ţine regim. Pentru a poza în faţa unui fotograf sau pentru a juca în filme trebuie să nu-ţi fie frică să descoperi cine eşti cu adevărat"
, a declarat actriţa italiană.
30 Octombrie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mariposa251 pe 11 Iul 2011, 12:39
    femeie exceptionala !

    Monica este o femeie foarte frumoasa,care bucura ochii barbatilor ,dar si a femeilor ...ai de la cine "invata" sa fii o doamna cu stil,clasa si super fierbinte :P

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod