Mihaela Radulescu a fost in blugi si balerini la Cannes

Mihaela a fost in urma cu 12 ani primul reporter roman de televiziune acreditat la Cannes. Acum, vedeta locuieste la Monaco, la numai o aruncatura de bat, iar atmosfera celebrului festival incepe sa i se para familiara...
"Am ales doar blugii si balerinii, ca sa pot merge pe jos si sa vad cate filme am putut. N-a fost nevoie sa-mi aleg nicio tinuta, pentru ca n-am pasit nici pe covorul rosu si nici nu m-am dus la petrecerile de dupa. Anul acesta am fost navetista la Cannes, in cateva zile am venit acolo de la Monaco si trebuia sa ma intorc la copilul meu. Nu m-am dus in calitate de reporter, chiar daca am realizat cateva transmisiuni telefonice pentru '‘Neata cu Razvan si Dani', a povestit Mihaela Radulescu pentru revista Story.

Primul reporter roman de televiziune acreditat la Cannes


Mihaela a fost in urma cu 12 ani primul reporter roman de televiziune acreditat la Cannes. Acum, vedeta locuieste la Monaco, la numai o aruncatura de bat, iar atmosfera celebrului festival incepe sa i se para familiara.
Nu mai este nevoita sa-si caute cu jumatate de an inainte o rochie pretentioasa, ci este de ajuns sa-si puna blugii preferati si un tricou comod pentru a lua pulsul Festivalului. Lucru pe care l-a si facut, de altfel, profitand totodata de ocazie pentru a-i da o mana de ajutor iubitului ei, Dani Otil, relatand in direct în timpul emisiunii matinale de la Antena 1.

"Am fost primul reporter roman de televiziune acreditat la Cannes si am facut cover-ul festivalului doi ani la rand. Atunci 'mi-am facut mana' si scoala de reporter special, atunci am luat primele interviuri de succes din cariera mea, cu Catherine Deneuve,  Harvey Keitel, Maia Morgenstern, Theo Angelopoulos, Emir Kusturica, Johnny Depp, Emma Thompson”
, povesteste Mihaela.

Si da, Mihaela viseaza sa ajunga si ea cu un film la Cannes, desigur.
„Visez sa fac filme si, cand visez, da, mi se intampla sa iau un premiu la Cannes sau chiar Oscarul pentru cel mai bun regizor. Dar cand ma trezesc, inca scriu scenarii”, marturiseste Mihaela Radulescu in Story.
25 Mai 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod