"HI-Q se reinventează prin HI-Q". Dana Nălbaru a revenit în trupă

"Acum şapte ani băieţii au plecat după sifoane, iar eu am plecat într-o vacanţă prelungită.
"Acum şapte ani băieţii au plecat după sifoane, iar eu am plecat într-o vacanţă prelungită. Pe vremea aia, lucrurile stăteau în felul următor: HI-Q era familia noastră, HI-Q este familia noastră de 14 ani şi după cum ştiţi o familie nu se destramă aşa de uşor, doar pentru că unii pleacă după sifoane şi unii pleacă în vacanţă", a declarat Dana Nălbaru în această dimineaţă la Antena1.

Una peste alta, după ce acum 7 ani au decis să plece pe drumuri separate, după ce Florin şi Mihai au încercat să găsească cea mai potrivită voce feminină pentru HI-Q, după ce Dana s-a lansat în cariera solo, a venit vremea ca HI-Q să se reunească şi să continue de unde s-a întrerupt povestea lor.


Ceea ce nu am ştiut noi, s-a întâmplat în culise unde, de mai bine de un an şi jumătate, se pregătea în mare secret revenirea Danei în trupă.

"Noi plănuim asta de un an şi jumătate. Lucrurile au venit în mod natural. Şi eu credeam la un moment dat că separarea e ireversibilă, dar mă aflu aici acum şi sunt foarte fericită! În 2003, Hi-Q era familia noastră, de atunci vieţile noastre s-au mai schimbat, e adevărat, dar noi considerăm că această perioadă a fost o vacanţă mai lungă.
Mi-au lipsit băieţii în toţi anii aştia, sunt parte din mine. Ne-am dat seama că motivele de ceartă au ţinut doar de adolescenţă. Acum suntem maturi şi cred că putem facem lucrurile să meargă"
, a mărturisit Dana, pentru Europa FM.

"Eu nu am cu cine să mă împac, pentru că nu m-am certat cu nimeni", declară Florin, cel despre care s-a scris în nenumărate rânduri că ar fi vinovatul principal al destrămării de acum 7 ani.

Trupa HI-Q a fost fondată în anul 1996, la Braşov, de Florin şi Mihai care erau liceeni pe vremea aceea.
Succesul l-au cunoscut în anul 2000 când au prezentat emisiunea "Totul va fi bine", la Antena 1. 7 albume, 20 de videoclipuri şi opt single-uri nr. 1 în România, aceasta ar fi, dacă vreţi, trupa HI-Q în cifre.
27 Octombrie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Masinist Potcoava KFC Buzau pe 26 Oct 2010, 23:14
    Salut

    Imi pare bine pentru formatia Hi-q, acum chiar sper sa raman asa. Spor la treaba si la cat mai multi ani impreuna! Ca fan ma bucur f mult.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod