Fotomodel fără mână, în ipostaze sexy

Tanja Kiewitz, un model belgian fără o mână, a pozat sexy, în sutien, într-o campanie umanitară care aparţine organizaţiei non-guvernamentale CAP48, în sprijinul persoanelor cu handicap.
Tanja Kiewitz, un model belgian fără o mână, a pozat sexy, în sutien, într-o campanie umanitară care aparţine organizaţiei non-guvernamentale CAP48, în sprijinul persoanelor cu handicap.

CAP48 promovează drepturile persoanelor cu handicap din Franţa şi Belgia. Sloganul este foarte simplu şi de impact: "Uită-te în ochii mei... în ochi am zis!", iar dincolo de aceste cuvinte cei care au pus bazele acestui proiect vor să-i facă pe oameni să realizeze că persoanele cu handicap sunt şi ei oameni şi nu trebuie trataţi ca nişte monştrii.

"Mulţi cred că persoanele cu handicap nu au personalitate, că sunt pur şi simplu nişte ciudaţi.
În această reclamă trebuie să vadă că, mai presus de orice, sunt o femeie, care poate fi frumoasă şi sexy, în ciuda handicapului meu"
, a declarat Tanja Kiewitz, citată de Dailymail.co.uk.

Rezultatele pozitive au început să apară încă de la începutul campaniei, organizaţia reuşind să strângă mai mult de 4 milioane de dolari, cu 10% mai puţin decât anul trecut.

Vedetă peste noapte


Pe lângă impactul "devastator" pe care l-au avut aceste poze asupra publicului, s-au schimbat şi regulile jocului în viaţa Tanjei. Aceasta a devenit peste noapte vedetă, iar fanii şi prietenii i-au asaltat pagina de Facebook. "Am înregistrat un succes fantastic", declară belgianca.
Conform publicaţiei Global Post, Kiewitz a devenit cunoscută în întreaga Europă după realizarea acestor poze şi nu puţini sunt aceia care vor să o intervieveze.

"Am fost asediată de mesaje şi cereri de prietenie pe Facebook. Cele mai multe dintre reacţii au fost grozave, am primit un feedback pozitiv. Mă sună jurnalişti din toată lumea. Este o nebunie"
, a declarat Tanja pentru ziarul Global Post.
21 Octombrie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Veronica pe 21 Oct 2010, 12:50
    RESPECT !!!

    un exemplu de curaj si atitudine! FELICITARI!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod