E oficial: Michael a fost ucis

Murray i-a administrat intravenos lui Michael, in ziua in care a murit, o doza de 25 de miligrame de propofol, la ora 10.40, ca sa-l ajute sa se odihneasca. Jackson folosea frecvent acest "tratament", despre care spunea ca este "laptele lui", din cauza aspectului laptos. Acelasi document spune ca doctorul incerca in perioada respectiva o cura de dezintoxicare pentru ca era ingrijorat de dependenta pe care o avea artistul pentru substanta letala. In aceeasi zi, Murray i-ar fi administrat lui Michael doze de Valium, Ativan si Versed.

Dupa acest cocktail de substante, Michael a adormit, iar medicul a stat alaturi de el in jur de 10 minute, dupa care a parasit camera. In momentul in care s-a intors, a descoperit ca artistul nu mai respira.

"Administrarea acestui tratament unei persoane care sufera de insomnie este absolut nepotrivita"


"Noi administram aceasta substanta unei persoane pe care o pregatim pentru operatie. Aceasta obisnuinta de a face acest tratament unei persoane, doar pentru a o ajuta sa doarma, mi se pare langa bizara si absolut nepotrivita", a declarat Jason Hymes, asistent universitar la Universitatea de Sud din California.

Procurorii care ancheteaza cazul intentioneaza sa formuleze impotriva lui Conrad Murray o acuzatie mult mai grava decat cea de omor prin imprudenta. Rezultatele autopsiei lui Michael Jackson nu au fost facute publice, dar surse din politie spun ca medicul legist a stabilit ca fost vorba de omucidere, informeaza Mediafax. Murray a fost angajat de reprezentantii companiei AEG Live pentru a lucra pentru Michael Jackson in timpul seriei de concerte "This Is It Tour", care urma sa aiba loc la Londra, din 13 iulie, iar cantaretul i-a cerut medicului sa il insoteasca permanent.

Avocatul lui Murray, Ed Chernoff, nu a facut nicio declaratie cu privire la aparitia acestui document, in schimb, familia Jackson se declara multumita de ancheta si are certitudinea ca vinovatii vor fi pedepsiti.

Foto: Mediafax
25 August 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod