Dana Nălbaru, vedeta care se reinventează on-line

Începând de azi, melodiile de pe ultimul album al Danei Nălbaru vor apărea, una câte una, pe site-ul www.dananalbaru.ro. La acest proiect, artista a lucrat, vreme de un an, cu actorul Alexandru Suciu.
Începând de azi, melodiile de pe ultimul album al Danei Nălbaru vor apărea, una câte una, pe site-ul www.dananalbaru.ro. La acest proiect, artista a lucrat, vreme de un an, cu actorul Alexandru Suciu.  

Cele nouă melodii interpretate în limba engleză vor fi însoţite de un interviu exclusiv, în care Dana Nălbaru vorbeşte despre muzică, succes şi renunţare, despre primul concert şi anii alături de HI-Q, dar şi despre lecţiile pe care i le-au dat Sofia, fiica ei şi Dragoş, soţul ei, cei mai importanţi oameni din viaţa artistei.

Albumul "One Love" este al patrulea din cariera solo şi conţine single-ul "Love", lansat deja în luna mai, împreună cu videoclipul regizat chiar de actorul Dragoş Bucur, soţul Danei.
 
"Albumul are ca temă generală iubirea. Pentru mine este o mare satisfacţie, fiind primul album în limba engleză, compus de mine, cu liniile mele melodice şi propriile texte. Consider că albumul acesta, inspirat de viaţa frumoasă, plină de iubire şi fericire pe care o duc, mă reprezintă.", a declarat Dana Nălbaru.

Viaţă de vedetă


Dana Nălbaru s-a nascut pe 23 octombrie 1976, la Brasov. Fosta solistă a formaţiei Hi-Q a avut o relaţie de şase ani cu Călin Goia, solistul trupei Voltaj. În 2005, Dana se căsătoreşte cu actorul Dragoş Bucur (rol principal în filmul "Poliţist adjectiv"), împreună au o fetiţă, Sofia.

Dana Nălbaru a avut mare succes alături de Mihai Sturzu şi Florin Grozea la sfârşitul anilor '90 pe când cei trei făceau parte din trupa Hi-Q. Cel mai cunoscut hit al lor a fost "Totul va fi bine". În 2003, Dana Nălbaru părăseşte formaţia, iar vreme de cinci ani se retrage din industria muzicală. Îşi schimbă look-ul de mai multe ori, se căsătoreşte şi devine mamă. Se întoarce la muzică în 2008, odată cu albumul "Parfum", pe care îl lansează on-line.

Foto: Alex Trăilă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod