Ce faci de 1 Mai?

Andra, Corina, Cristi Stanciu, Adrian Eftimie sau DJ Rynno si Sylvia sunt o parte dintre artistii care te asteapta la concertele lor in weekendul de 1 mai.
Andra, Corina, Cristi Stanciu, Adrian Eftimie, TM Stevens sau DJ Rynno si Sylvia sunt o parte dintre artistii care te asteapta la concertele lor in minivacanta de 1 mai. Fie ca alegi sa pleci la munte, la mare sau prin strainataturi, in primele trei zile ale lui mai exista o singura lege: sa nu stai acasa.

Iata cateva recomandari pentru weekend-ul prelungit care se apropie.

In Capitala...


Daca vrei sa stai in Bucuresti, poti alege sa mergi in clubul Shade, unde vei nimeri la petrecerea intitulata sugestiv "Labour Day Party". Gazda evenimentului va fi MC Adryanno, iar cel care va asigura atmosfera va fi Dj Mario Rodriguez. Intrarea este libera.

Tot in capitala va avea loc TLS Party, un concept de petrecere care apartine clubului Twice. Organizatorii promit un concurs de dans si de imbracaminte la care pot participa toate fetele prezente. Indiferent daca reusesti sa castigi sau nu, vei avea parte de distractie, dar si de un voucher in schimbul caruia primesti o bautura gratis.

Iubitorii si iubitoarele muzicii house pot merge la club Baraka, din Herastrau, de pe 3 mai, unde vor concerta cei de la Fouchat, Alexandru Jijian si Alex Linte.


In clubul Bamboo vei avea parte de intalniri de nota 10. In prima zi, pe 1, vin cei de la Busta Rhymes (pret bilet: 100 Ron), iar pe 2 mai, vei plati tot 100 de Ron pentru concertul celor de la Ja Rule.

Duminica, 3 mai, incepand cu ora 20.00, vei avea ocazia sa il vezi, pentru prima data in Romania, pe TM Stevens, unul dintre cei mai spectaculosi basisti ai lumii. Concertul va avea loc la Becker Brau Live Music situat in Strada Turturelelor, nr. 11, sector 3, Bucuresti si este sustinut de www.1801.ro.

TM canta alaturi de trupa sa, The Shocka Zooloo, compusa din Delmar Brown (clape) si Gary Sullivan the G-Man (tobe), intr-un proiect special, in care l-a atras si pe chitaristul Stevie Salas. In deschidere va canta trupa Phenomenon.

TM Stevens a sustinut concerte alaturi de James Brown, Miles Davis, Joe Cocker, Tina Turner, Steve Vai, Yngwie Malmsteen, si Billy Joel. Asadar, nu rata ocazia de a-i vedea, pentru prima data in Romania, pe TM Stevens si Stevie Salas, intr-un show unic, care combina genurile funk, rock, jazz, heavy metal, in formula creata special pentru "The Shocka Zooloo Project"!

Biletele costa 70 lei si se gasesc in magazinele Diverta si Germanos, la clubul Becker Brau Live Music (tel: 021.322.6610, 021.323.7083) si online pe www.diverta.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro.


La mare...

Asa cum bine stii, acesta este locul in care se da startul distractiei de 1 mai. Daca alegi Costinestiul, ii vei putea asculta pe Puya, Zdob si Zdub, Andra, Corina, Suie Paparude, Vita de Vie, Simplu si Voltaj, in cadrul evenimentului MTV Days, care va avea loc in statiune.
Alaturi de ei vor mai urca pe scena Anda Adam, Blaxy Girls, Marius Nedelcu si Alex.

Daca ajungi la Mamaia, poti merge la urmatoarele petreceri:


  • After May - la Hotel Modern Area Mamaia - Negru, Mara, Faster, Mihai Amatti si Frantz.
  • Sasha & Nima Gorji - la Club La Mania - Sasha, Nima Gorji, Sepp
  • 7 Years of Kudos - Plaja Kudos - Lemon Popsicle (Germania), Livio & Roby, Pagal, Negru, Rosario Internullo, Adrian Eftmie, Mihai Popoviciu, Kool, Jay Nliss, Proof, Mahony, Daniele Tignino
  • Nick Curly, Johnny D, Dave Van N & Adrian Eftimie - Club Lite - Nick Curly, Johnny D, Dave Van N & Adrian Eftimie
  • Sunwaves 5 - Kudos Beach - TBF, Kozo, El Cezere, Meat
  • Sunwaves 5 - Sunwaves Tent - Dan Andrei, Praslea, Federico Molinari, Proof, Scarlett Etienne, James Zabiela
  • Sea Sound - Bulevardul Mamaia - Loco Dice, Jay Haze, Livio & Roby, George G., Faster

Tot la Mamaia te asteapta si Caravana lui Axinte care va performa la Golden Meal.

Vama Veche prinde viata la inceput de mai prin urmatoarele spectacole:


  • In Club Goblin vin cei de la Zuza Boys, Chesarion, Selecta B si Dj Undoo & Dj Skid
  • In Club 4 You, pe 2 mai, ajung DJ Elis, DJ Alexandra Marinescu, DJ Adrian Eftimie, care vor asigura o seara house de exceptie
  • In Terasa Culcat atmosfera va fi asigurata, pe 1 mai, Not So Common DJs, Marika Greeg, Unu' si Gojira, iar pe 2 mai vin cei de la OCS, The mood, Les Elephantes Bizzares.
  • Tot la mare, in Mangalia, organizatorii ti-au pregatit SOS @ Neptun Open Air Show, pe 2 mai. Iar la Constanta poti merge fie la evenimentul Freedom Days, cu
  • Project, David Deejay & Dony, Inna, DJ Rynno & Sylvya, Morris, Deepside DJs & Nick Kamarera, Aisa & DJ Yaang sau la Km 140, pe Autostrada Soarelui, la Party @ KM 140, cu Faster, George G, Negru, Livio & Roby, DJ Andi, Cristi Stanciu, Joy.

In tara...


Daca nu vrei nici in Bucuresti si nici la mare, poti alege un alt oras din Romania, in care se sarbatoreste 1 Mai. De exemplu, mergi la Petrosani, pe 2 mai, la Dj Carlos & DJ Flow, in Club Club Keops.

Poti alege si Galatiul, pentru ca acolo vor ajunge, pe 1 mai, Dan Ene si DJ Lerim, in Club Divino.

 

Tu ce planuri ai?

28 Aprilie 2009
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 12:58
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

  • iulia pe 1 Mai 2009, 11:50
    1 mai

    de 1 mai vroiam sa mergem la Planetariul digital de la Pitesti.....dar sotul meu nu mai poate....asa ca stau acasa cu fetita mea care este in clasa a VII si invata pt. teza la romana din 5 mai( cu toate ca nu stim daca se da....din cauza grevei!!).... o zi plictisitoare.....vremea insa e frumoasa...contrar la ceea ce s-a anuntat la tv

    0
    0

  • Adry pe 29 Apr 2009, 21:45
    1 mai

    mergeti fetelor la mare.. la munte.. la bai :X eu zic sa profitati de acest weekend si sa-l faceti frumos :D pana ce.. vine vancatza sau concediu ;;)

    0
    0

  • lorycyk pe 29 Apr 2009, 20:40
    1 mai

    ce fac de 1 mai? invat pt teza la romana :(( asta e...dar dupa ce intru la liceul la kre mi-am propus...o sa fie 1 mai la mn toata vaknta de vara ;))

    0
    0

  • Simona pe 29 Apr 2009, 12:04
    lasa tristetea

    trebuie sa fii fericita ca ai aceasta varsta minunata ,lasa tristetea sa treaca pe langa tine si traieste la maxim pentru ca viata e prea scurta .

    0
    0

  • viorica pe 29 Apr 2009, 10:11
    bucuria vietii

    oare de ce esti trist ca ai implinit asa o varsta de 33 ani?e cea mai frumoasa varsta,ai tineretea si daca stii sa faci din fiecare zi o sarbatoare poti ajunge la o varsta de peste 8o ani si sa ai un suflet mereu tanar,asa sant eu la 55 ani si rad si sant vesela tot timpul,

    0
    0

  • claudia pe 29 Apr 2009, 08:23
    1 mai

    de 1 mai sarbatoresc ziua mea de nastere cu tristete pt. ca implinesc 33 ani iar sufletul meu este inca de adolescenta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod