Fotografii compromitatoare ale Carlei Bruni, furate din Paris

28 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Fotografii compromitatoare ale Carlei Bruni, furate din Paris

Sute de fotografii "extrem de intime" ale Carlei Bruni, asa cum au fost numite de politia franceza, au fost furate in timpul unei spargeri din Paris, informeaza dailymail.co.uk. Politia este de parere ca pozele vor fi facute publice, umbrind in acest mod calatoria oficiala facuta de Prima Doamna impreuna cu sotul sau in Spania.

Fotografiile si filmele au fost facute in timpul relatiei Carlei Bruni cu filosoful Raphaël Enthoven, cu care aceasta are un baietel in varsta de opt ani.

Hotii au intrat in casa actorului Julien Enthoven, fratele mai mic al lui Raphaël. Se pare ca Raphaël i-a incredintat pozele fratelui sau pentru ca acestea sa nu o deranjeze pe actuala sa partenera.

"Se pare ca hotii stiau exact ce cauta - au luat fotografii reprezentand momente intime din viata celor doi, o camera video in care erau salvate numeroase filme, dar si diverse fisiere dintr-un computer", a declarat o sursa. "Nimeni nu era acasa in acel moment si nimic altceva nu a mai fost luat".

Politia se teme ca materialele vor fi vandute presei pe milioane de euro, avand in vedere celebritatea si trecutul colorat al doamnei Sarkozy.

Foto: askmen.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod