Castigatorul masinii oferite de Eva.ro – o noua sansa dupa accident

Fericitul Gabriel Popa, castigatorul masinii oferite in cadrul concursului Lumea Cafelei, a venit astazi sa-si ridice masina. In urma cu un an a fost implicat intr-un accident de circulatie destul de grav.
Fericitul Gabriel Popa, castigatorul masinii oferite in cadrul concursului Nescafe Lumea Cafelei, a venit astazi sa-si ridice masina. In urma cu un an a fost implicat intr-un accident de circulatie destul de grav. Masina s-a facut praf, dar el a scapat nevatamat. De atunci a ramas fara masina si, asa cum singur spune, nu mai spera sa-si achizitioneze alta.

"Nu am crezut nimic!"


Asta pana in ziua de 22 aprilie, cand a aflat ca va fi posesorul unui Fiat Grande Punto pe care culmea, nu da bani, il primeste drept premiu. "Eram la bunicul la tara cand au inceput sa sune telefoanele. Erau prietenii mei care ma anuntau ca am castigat masina.
Evident ca in prima faza nu am crezut nimic, insa apoi s-a confirmat"
, spune Gabriel Popa.

Si, pentru ca niciun noroc nu vine singur, in aceeasi saptamana, proaspatul student al Facultatii de Geodezie si Cadastru din Ramnicu Valcea, si-a gasit si loc de munca in domeniul pentru care se pregateste. "Am castigat aceasta masina in momentul in care aveam cea mai mare nevoie de ea. Acum, ca m-am angajat, ma voi duce cu ea la serviciu.", continua acesta.

Cu Daniela Crudu, in dreapta...


La cei 21 de ani pe care ii are, tanarul din Ramnicul Valcea este student in anul 1, a lucrat ca sofer la o firma de distributie din oras, dar si la un birou unde se fac cadastre si intabulari. Are permis de un an si jumatate si-si doreste sa faca multe drumuri cu masina pe care tocmai a castigat-o.
"Primul va fi cu siguranta in acest weekend", ne spune fericit castigatorul.

Desi ne-a marturisit ca are o prietena de mai bine de doi ani de zile, ne-am permis sa-l intrebam care este vedeta pe care ar plimba-o cu masina proaspat castigata. Raspunsul nu a intarziat sa apara... Daniela Crudu!

Spune despre el ca este un norocos, iar castigarea acestui concurs a fost cea mai buna dovada in acest sens. S-a inscris la concurs la indemnul prietenilor, dar si din dorinta de a-i ajuta pe acestia sa-si mareasca plantatia.
A strans opt cani, dar niciodata nu si-a inchipuit ca va castigat un premiu atat de important, iar acest lucru l-a facut sa creada pana in ultimul moment ca totul a fost o farsa.

Chiar m-a intrebat la un moment dat, in timpul discutiei, daca nu cumva este o farsa. Nu a fost, pentru ca astazi la pranz Gabriel Popa a plecat cu masina acasa. Un Fiat Grande Punto, rosu!

29 Aprilie 2010
 

Comentarii (24)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 3 Mai 2010, 13:51
    :((

    la ataea concursuri am participat si nimik asa ca eu nu cred in ele ..se dau pe pile

    0
    0

  • io pe 2 Mai 2010, 20:51
    o NOUA sansa ???

    ma scuzati, dar o NOUA sansa sa nu mai scape din accident sau ce ? sa speram totusi ca de data asta o sa fie un sofer mai bun. Stirea e cam trasa de par, totusi, abordarea nu e una tocmai fericita.

    0
    0

  • contele pe 2 Mai 2010, 12:15
    felicitari

    felicitari castigatorului , eu personal nu am jucat pentru premiu ( chiar daca nu am masina , nici nu imi trebuie ) ci pentru frumusetea jocului care a avut la baza o idee interesanta !

    0
    0

  • catutza pe 2 Mai 2010, 10:22
    .........................

    dekt 8 cani sh a cajtigat:O:O:O:O eu am faqt 34 sh tot nu am cajtigat... asta e...noroql lui k a cajtigat

    0
    0

  • ana_dariana pe 1 Mai 2010, 12:50
    Felicitari tuturor!

    Felicitari castigatorului, "S-o stapanesti sanatos............si fara evenimente!" si felicitari si tuturor celor care au facut tot posibilul , sa fie in competitie. Eu personal , multumesc tuturor celor care au stat pe forum si m-au ajutat sa-mi cresc plantatia. O vara fierbinte tuturor si ..............asteptam o noua provocare!

    0
    0

  • dragalasa64 pe 1 Mai 2010, 09:44
    norocos baiat

    felicitari si mult noroc in continuarie

    0
    0

  • STOVIMI pe 30 Apr 2010, 20:57
    norocos baiat

    i-auzi cate a castigat micul iustin

    0
    0

  • STOVIMI pe 30 Apr 2010, 20:52
    felicitari

    felicitari..........si eu bineinteles imi doream sa castig masina si banuiesc ca totii care am participat la concurs dar asta e.......sa ai grija de ea

    0
    0

  • uzzy_0 pe 30 Apr 2010, 11:32
    felicitari!!!

    ma bucur foarte mult pt tine sa o stapanesti sanatos si eu mi-am dorito foarte mult pt ca eu nu am deloc si mi-am stresat toti prieteni sa ma voteze de ajunsesem la un moment dat sa fac si eu 24 de cafele dar inca o data felicitari si data viitoare am sa fiu eu cel castigator sal condu prudent

    0
    0

  • claudiu_17 pe 30 Apr 2010, 11:16
    norocul

    bravo lui io cat mam chinuit

    0
    0

  • adriana pe 30 Apr 2010, 10:40
    @andreutza

    8 cani a facut... scrie in text

    0
    0

  • Raluca pe 30 Apr 2010, 10:38
    Se castiga!

    Se castiga pe site-ul asta...eu am castigat si invitatie la film si sedinte de electrostimulare. Numai ca pentru asta, am participat aproape jumatate de an, in fiecare zi...am staaaat si am dat click click click pe aici fara nicio speranta...iar dupa atata stres, wow...3 sedinte de electrostimulare! Dar sa nu fim rai, se castiga. Aici nu comentez de masina, ci de premiile mici. In privinta masinii, nu va mai mirati atata, pentru ca este o masina foarte ieftina, configurata cu minimul necesar si nici atat! Asa ca da, si-au permis sa dea si ei o masina, pe care nici macar nu au dat-o ei, ci sponsorii!

    0
    0

  • oprica pe 30 Apr 2010, 10:35
    EU AM CASTIGAT

    anul trecut am intrat intr-un concurs si dupa un timp al primit un telefon in care mi s-a spus ca am castigat la concursul eva.ro la inceput am ras si nu mi-a venit sa cred, si am primit un pachet cu diverse creme,sampon etc cam in valoare de 250 lei ,a fost o surpriza placuta,si chiar am folosit tote produsele

    0
    0

  • Liliana130 pe 30 Apr 2010, 10:30
    Norocul

    Felicitari!!! Sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea si ...fara evenimente rutiere Cand ai s-o uzi sa te gandesti la toti cei care au votat pentru plantatia ta.

    0
    0

  • bogdan pe 30 Apr 2010, 10:21
    Pune mana si munceste nu sta la cersit la concursuri !!

    Pune mana si munceste nu sta la cersit la concursuri !! Pune mana si munceste nu sta la cersit la concursuri !!Pune mana si munceste nu sta la cersit la concursuri !!

    0
    0

  • andreutza pe 30 Apr 2010, 10:15
    nu stiu ce sa zic....

    Nu stiu cat de adevarat este premiul....cum de se intampla de fiecare data ca un castigator la unei masini sa fie un barbat si sa mai aiba si o astfel de poveste pe deasupra????!!sa ne dea mai multe detalii...cate cafele a reusit sa faca,etc!!eventual sa ne arate si pagina lui....atunci poate ar fi mai plauzibil....si acum va mai intreb ceva..cate dintre voi ati castigat pe acest site un premiu mai mare decat o invitatie la film sau o crema?eu una nu am castigat nimic pe acest site,desi de un an de zile particip intr-una la toate concursurile organizate pe eva.ro..sunt alte site-uri care intr-adevar dau premii,dar aici...nu stiu ce sa zic.....

    0
    0

  • Mihaela pe 30 Apr 2010, 08:21
    S-a terminat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    In sfarsit s-a terminat concursul asta care a stresat pe toata lumea, in care participantii postau obsesiv pe toate forumurile si pe la toate subiectele, peste tot, si postau de 'nspe mii de ori acelasi mesaj. In legatura cu ce a zis Anca-era o persoana pe forumul eva care si ea posta in draci... ca mai apoi sa spuna ca are deja doua masini si nu i-ar mai strica una, d-aia posteaza intr-una peste tot... sper sa nu fie cazul castigatorului.

    0
    0

  • crinet pe 29 Apr 2010, 23:10
    ma bucur ca este el

    Felicitari si felicitari si celor care au facut acest concurs si cel mai mult ma face fericit ca mai exista in TARA asta ceva CINSTIT. Dumnezeu sa ne ajute sa ne schimbam mentalitatea de popor.

    0
    0

  • PITILINA pe 29 Apr 2010, 21:45
    FELICITARI

    FELICITARI SA O STAPINESTI SANATOS SI AI GRIJA DE ACUM INCOLO CUM CONDUCI NU DEVENI VITEZOMAN CA NU MERITA SA ITI RISTI VIATA. DACA TE GRABESTI SA AJUNGI UNDEVA MAI BINE PLEACA CU 20-30 DE MINUTE MAI DEVREME SI O SA AJUNGI LA TIMP

    0
    0

  • gabriela pe 29 Apr 2010, 21:07
    FELICITARI!

    FELICITARI,MA BUCUR PENTRU TINE SI ITI DORESC SA TE BUCURI DIN PLIN DE EA!

    0
    0

  • Anca pe 29 Apr 2010, 19:30
    Felicitari!

    Imi doream foarte tare sa castig aceasta masina, iar atunci cand am vazut ca a castigat-o altcineva mi-am zis: "sunt sigura ca a castigat-o cineva care are mai multa nevoie de ea decat mine" si se pare ca asa a fost! Ma bucur mult pentru tine! Felicitari si s-o stapanesti sanatos!

    0
    0

  • lupulescu adoria pe 29 Apr 2010, 18:54
    helloo

    esti un fericit...cat miam dorit si eu o masinutza...acum iar mi-au zburat toate sperantele....felicitari...esti un norocos

    0
    0

  • crisdany75 pe 29 Apr 2010, 18:19
    Felicitari

    Felicitari si mult succes in continuare!

    0
    0

  • Micu Iustin Robertino pe 29 Apr 2010, 18:05
    Felicitari

    Sincere felicitari fericitului castigator! Si eu am castigat unul identic in urma cu 3 luni la concursul organizat de Automarket! Intre timp am mai castigat un premiu de 6000 lei la o promotie organizata de procter&gamble, dar si 3 premii de 1000 de lei de la click!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod