5 invenţii ciudate de înfrumuseţare. Ai încerca aşa ceva?

Ventuzele pentru buze, lama pentru exfoliere sau perna pentru sâni sunt numai câteva dintre "aparatele de tortură" inventate cu scopul de a ne înfrumuseţa.
Producătorii se bazează pe nevoia obsesivă a femeilor din întreaga lume de a fi din ce în ce mai frumoase, cu orice preţ.

Ventuze pentru buze

Oricât de volumioase ar fi buzele noastre, tot visăm la şi mai mult volum. Dovadă este industria în plină creştere a injectării cu acid hialuronic sau ulei de silicon. Dar teama de ace a condus şi la apariţia unor metode ceva mai controversate. Una dintre ele este vacuumul pentru buze, care nu este altceva decât un capac din plastic. Trebuie să-l fixezi pe buze şi apoi să tragi aerul pentru a crea vacuum.




Exfoliere pe muchie de cuţit


Acest intrument este conceput pentru exfolierea pielii. Arată mai degrabă ca o armă cât se poate de periculoasă, dar se pare că are scopuri mult mai blânde. Se numeşte Exfolimate şi ar trebui să acţioneze asemenea unei "raclete", îndepărtând celulele moarte de la suprafaţa pielii, atât pe corp cât şi pe faţă. Nu este ascuţită, dar trebuie totuşi mânuită cu grijă, mai ales pe faţă şi în zona gâtului. Se foloseşte în timpul duşului, pe pielea udă, într-un mod asemănător aparatului de ras.



Perna pentru sâni

O invenţie mai mult decât ciudată. Perna pentru sâni este un dispozitiv menit să susţină sânii în timp ce dormi. Producătorii spun că previne formarea ridurilor la nivelul decolteului şi că te ajută să-ţi păstrezi sânii fermi pentru că lupta cu marele lor inamic: gravitaţia.



Ondulatorul care îţi "aspiră" părul

Este un aparat care îţi poate da emoţii serioase. Îţi aspiră părul complet în interiorul său, unde, prin căi necunoscute, ar trebui să-ţi onduleze părul. Nu încerca asta singură acasă pentru că s-ar putea să ai nevoie de ajutorul cuiva pentru a te elibera în cazul în care lucrurile nu merg aşa cum ar trebui. 



"Lărgitorul" de pantaloni

Pare să fie instrumentul perfect pentru început de an, după atâtea mese de sărbători. Această invenţie forţează talia pantalonilor tăi, dar o face treptat, astfel încât să nu-i distrugă. Chiar şi aşa, tot dieta rămâne soluţia ideală.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
11 Ianuarie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marian pe 12 Ian 2014, 23:09
    largitorul

    imi place inventia asta.

    0
    0

  • gabyoo pe 11 Ian 2014, 16:03
    gaby

    Ondulatoru de par il am si eu! am dat 130 €! adevaru ca am avut ceva probleme dar cu un pic de practica rezolvi totu! Eu il recomand!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod