Fata lui Van Damme, o tipă greu de curtat. Bianca face senzație pe Instagram!

Bianca Bree
După o perioadă mai dificilă, Van Damme și fiica sa au din nou o relație normală


De atunci, ea a jucat în șase filme cu Van Damme și a fost chiar coproducătoare la câteva, scrie Daily Mail. În ultima vreme, Bianca se remarcă însă și prin pozele senzaționale în care pozează ca tatăl ei și pe care le publică pe Instagram. "Vreau să le arăt fetițelor și băieților că poți să fii puternică dar și feminină. Că poți să-ți încrucișezi picioarele la masă și să arăți foarte bine.

Așa cum tatăl meu a făcut din artele marțiale un curent popular, vreau să continui această moștenire", a declarat ea pentru New York Post.

O schimbare importantă de optică, dat fiind că Bianca susținea, cu ani în urmă, că și-a petrecut copilăria spunându-le părinților ei că urăște artele marțiale, adaugă Daily Mail. Tânăra stabilită în West Village, New York, a mai avut conexiuni cu sportul: a participat la concursuri de skateboard, dar o accidentare a forțat-o să renunțe.

Ea a moștenit însă flexibilitatea și forța părinților ei, iar acum e în mare vorgă pe Instagram.

După mai multe certuri și împăcări cu tatăl ei, cei doi au acum o relație normală. Părinții tinerei au avut momente frumoase, dar și probleme, când erau împreună. Jean-Claude a divorțat de Gladys în 1992, iar după șapte ani s-au recăsătorit. În martie anul acesta, ea a înaintat cererea de divorț, dar se pare că s-a răzgândit.

Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nae pe 14 Mai 2016, 20:40
    Negru...

    Ca sa ai picioarele atat de negre atat pe talpa cat si pe laba piciorului trebuie sa fi mers prin carbuni sau, mai probabil, sa nu te fi spalat pe picioare cu saptamanile.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod