Bac

Exemplu de voinţă: Are 82 de ani şi a încercat de 47 de ori să ia Bac-ul

Un bărbat dintr-un sat indian a dat Bac-ul timp de 47 de ani. El a jurat că nu se va însura dacă nu va absolvi liceul, aşa că a rămas burlac.

Dacă orice elev ar avea măcar o parte din ambiţia lui Shiv Charan, ar reuşi mult mai uşor în viaţă. Acest om este atât de consecvent, încât în fiecare an dă Bacalaureatul şi chiar dacă de fiecare dată rezultatul obţinut nu a fost cel dorit, el a luat-o mereu de la capăt. Şi face asta de 47 de ani, deşi acum are 82 de ani!

După ce a picat examenul în urmă cu câteva luni, bătrânul s-a prezentat la a doua sesiune, dar nu a reuşit nici de data aceasta să ia nota de trecere pentru absolvirea clasei a zecea, echivalentul Bacalaureatului de la noi.

Verdictul comisiei de examinare i-a spulberat din nou speranţele de însurătoare.

Chiar dacă în India copiatul la examenul de BAC a devenit o problemă la nivel naţional, autorităţile încercând prin mai multe mijloace să combată acest flagel, Shiv Charan a încercat de fiecare dată să ia examenul în mod cinstit.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod