Will şi Kate: 5 detalii revoluţionare ale nunţii regale

28 Aprilie 2011

Nunta Prinţului Willam şi a lui Kate va fi una ieşită din tiparele Casei Regale. Nu va avea reguli prăfuite, nu va fi una "scorţoasă" cum a fost cea din 1981 a Prinţului Charles şi a Dianei.

Se pare că Regina Elisabeta a II-a este capabilă să accepte destule compromisuri în cazul nunţii nepotului său, sperând astfel să lase în umbră trecutul nu foarte strălucitor al căsătoriilor Familiei Regale.


Deşi viitoarea soţie a Prinţului William poartă inelul de logondă pe care l-a purtat şi Diana, este destul de iubită de britanici, are aceleaşi pasiuni ca "Prinţesa inimilor", a copiat-o Lady Di atunci când a venit vorba de jurămintele pe care le va rosti, Kate a reuşit să se impună destul de bine în faţa Casei Regale.
Iată cele 5 detalii revoluţionare ale nunţii secolului.

 

Pe 29 aprilie, Eva.ro va realiza un live news a nunţii regale

 

Credit foto: Mediafax

1 din 6

Rochia de mireasă - creaţie proprie

Când "femeia de rând" Catherine Middleton va păşi pe aleea centrală de la catedrala Wesminster, la Londra, planeta întreagă nu va avea ochi decât pentru rochia pe care a ales-o mireasa: pentru că ţinuta va arăta personalitatea şi stilul acesteia, dar şi ce fel de regină ar putea fi. Spre deosebire de Lady Di, care a fost practic obligată să îmbrace o anumită ţinută, Kate a fost cea care şi-a creat rochia: "Rochia sa nu este o simplă rochie de mireasă, ci un fel de drapel uriaş, simbolizând gusturile sale, angajamentul (sau non-angajamentul) faţă de trenduri, atitudinea sa faţă de bani, în momentul în care ţara trece printr-o criză economică", a spus Alexandra Shulman, redactor-şef al versiunii britanice a publicaţiei Vogue. Mama lui William, prinţesa Diana, a purtat o rochie voluminoasă, cu o trenă lungă, la nunta cu prinţul moştenitor Charles, în 1981, însă în prezent moda cere o ţinută mai lejeră. Şi cu siguranţă Kate va dori să îşi pună în valoare silueta subţire. Iată un compromis la ceea ce se anunţă a fi nunta secolului...
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Anonim pe 28 Apr 2011, 21:56
  Sunteti rai!

  tot aiureli vorbiti! presupuneti tampenii si le scrieti pe internet si la tv! Eu locuiesc in Marea Britanie de mult timp, nici nu aveti voi idee romanii cat de inebunita e lumea aici cu nunta asta, nu cred eu k americanii vezi doamne is mai intersati, sa fim seriosi, se casatoresc viitorii regi ai Marii Britanii si americanii is mai interesati decat britanicii?! sa fim seriosi!

  2
  3

 • Miruna pe 28 Apr 2011, 16:12
  Mult zgomot

  ...pentru nimic. Mai degraba m-as gandi cat de putine zile mai sunt din campania nescafe. Visez la garsoniera de distractii :))

  3
  4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod