VUNK in Orasul MINUNILOR un spectacol unic in Romania, intr-o singura reprezentatie

Intr-un décor care va redesena integral Sala Polivalenta transformind-o intr-un tarim de basm, VUNK in Orasul Minunilor va dura 2 ore si va contine nu doar cele mai mari hit-uri ale trupei, ci si citeva premiere, si va expune spectatorii la senzatii care le vor testa toate simturile – vor fi momente in care “mirosul” va fi una dintre cheile de descifrare a povestii, dar si momente in care simtul tactil le va da spectatorilor posibilitatea sa simta mai bine intreaga experienta.
Iata citeva date care vorbesc despre amploarea desfasurarii de forte:

Vor fi folosite, numai pentru scena, peste 30 de tone de echipament, scenotehnica, decoruri.
 
Echipa tehnica este supusa unei presiuni speciale: va trebui sa monteze totul in 36 de ore.pentru ca in Sala Polivalenta miercuri seara este un meci de handbal, (estimarile initiale de timp erau de 48 de ore).

100 de persoane fac parte din echipa tehnica.

Vunk a anuntat deja ca doreste sa realizeze o premiera pentru spectacolele romanesti si va avea sunet surround, ca la cinematograf, Pentru ca obtinerea efectului surround vor fi folosite trei rinduri suplimentare de boxe doua amplasate in spatele salii, unul suspendat deasupra protagonistilor.

Vor exista momente in show in care vor fi sincronizate videoproiectii, lumini, lasere, gadgeturi pentru public, efecte pirotehnice si efecte de sunet surround.

Experienta spectatorilor va fi ridicata la noi standarde in Romania si prin momentele unice din show care vor imbina magia cu tehnologia si cu emotiile unor povesti minunate.
 

VUNK cinta cu un band extins; pe linga cei 4 membri ai trupei, pe scena se vor mai afla Bobby Stoica (clape), Razvan Ilie (chitara), Dan Incrosnatu (percuie) si Dan Nicolau (trompeta), iar trupa a anuntat deja ca ii vor avea invitati pe Maria Radu si pe Roman Iagupove (Zdob si Zdub) dar ca vor mai fi si alte surprize pe parcursul show-ului.
 
Experienta rock a spectatorilor  "VUNK in Orasul Minunilor" va fi intregita de  trupele Blackstar si  byron care sunt invitate sa cinte inainte de inceperea propriu zisa a show-ului.
 
Show-ul trupei transilvanene Blackstar va incepe la ora 18.30, cel al trupei byron la ora 19.15, urmind ca VUNK sa urce pe scena la ora 20.00.

Organizatorii anunta ca biletele din Avon Fan Zone si cele de categoria 1 sunt deja sold out si ca ultimele bilete se pot gasi in retelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghiseele Postei Romane si online pe www.iabilet.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod