VLAD GHERMAN SI RAPHA TUDOR AU CONTRIBUIT LA REALIZAREA FILMULUI DE PREZENTARE TV & FILM ACADEMY BY RUXANDRA ION

Vlad Gherman si Rapha Tudor, doi dintre membrii LaLa Band care au urmat cursurile de la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, au contribuit la filmarea materialului video de prezentare al scolii. Filmul a fost realizat integral de cursantii de la Productie, Regie si Scenaristica din cadrul TV& Film Academy, care au fost supervizati de Ruxandra Ion si regizorul Alex Fotea, iar la filmare au participat actorii si totodata profesorii Academiei, Carmen Tanase, Adela Popescu, Ioana Blaj si Marian Ralea.

“Sunt extrem de fericit cand realizez lucruri frumoase! Unul dintre ele este filmuletul de prezentare al scolii TV& Film Academy by Ruxandra Ion! Impreuna cu echipa frumoasa pe care am format-o impreuna cu prietenii si colegii mei de la cursul de Regie, Productie si Scenaristica am creat acest filmulet de prezentare. S-a muncit intens. Am petrecut multe ore la scoala ca sa lucram la scenariu, la text, la productie, sau la regie. Cel mai frumos este ca ceea ce am invatat la cursurile de Productie, Regie si Scenaristica am aplicat in practica dand viata acestui film de prezentare al scolii, dar si a unor scurt-metraje”, spune Vlad Gherman.



“Pentru noi, acest film de prezentare a fost o mare provocare si in acelasi timp, un exercitiu foarte bun.

Fiind deja o echipa sudata, ne-am organizat foarte eficient, zic eu. Filmarile si edit-ul au durat 2 saptamani. Dupa doua module, cred ca asta a fost testul suprem si sper ca l-am trecut cu brio”, spune Rapha Tudor.

Filmul de prezentare poate fi vizionat pe:

https://www.youtube.com/watch?v=I1dQJcyVcPA

Inscrierile continua la TV& Film Academy by Ruxandra Ion! Vino si tu alaturi de profesionisti!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod