Surpriză inedită din partea MAGGI România: O masă tradițională pentru medicii aflați la datorie în noaptea de Crăciun

Crăciunul este sărbătoarea pe care ne dorim s-o petrecem cu familia, împodobind bradul sau servind bucatele tradiționale pregătite în casă.

Pentru unii însă, Crăciunul este o zi ca oricare alta. Iar Ajunul este încă o noapte în care protejează și salvează vieți. Este vorba despre Românii de nota 10, medicii și personalul medical care sacrifică noaptea colindelor pentru a fi în slujba celorlați.



În acest an, cei peste 100 de medici și angajați ai Spitalului Clinic de Urgență pentru copii Grigore Alexandrescu au primit un “mulțumesc” aparte pentru dedicarea lor: o masă tradițională de Crăciun. Inițiativa face parte din programul “Români de nota 10”, aflat deja la a doua ediție.

Astfel, în camera de gardă a Spitalului de copii Grigore Alexandrescu, noaptea de Crăciun a arătat pentru prima oară diferit: în decor de sărbătoare și pe acorduri de colinde, medicii au servit mâncăruri tradiționale de Crăciun, sărbătorind alături de a doua lor familie: colegii și micuții pacienți pe care îi îngrijesc neobosit, zi de zi.

În plus, aceștia au primit mesaje de mulțumire și susținere, trimise de fanii paginii de Facebook MAGGI.
Aflat la cea de-a doua ediție, Români de nota 10 este un program prin care MAGGI România îi recompensează, printr-un gest simbolic dar cu însemnătate (o masă gătită ca acasă) pe cei care aleg să rămână la datorie, în slujba celorlalți, chiar și în nopțile de sărbătoare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod