SMILEY la Arenele Romane: program si reguli de acces

Pe 1 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, in aer liber, URSUS Cooler te invita sa-l vezi LIVE pe cel mai in voga artist roman al momentului, SMILEY in cadrul unei megaproductii dupa un concept propriu: SMILEY & Hahaha Production.
Alaturi de Smiley, pe scena vor urca Alex Velea, Radio Killer, Cabron, Speak, Dorian, Don Baxter , Feli, Jazzy Jo, Silviu Pasca, Peter Pop si Sore adica doar artisti de top marca HaHaHa Production . Nu uitati, se canta LIVE cu chitare, tobe, bass si clape !

Accesul in Arenele Romane se face incepand cu ora 18:00 iar concertele incep la ora 19:00 si se vor intinde pana in jur de ora 23:00 asa ca vom avea patru ore de muzica LIVE alaturi de unii dintre cei mai iubiti artisti romani.

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

• sticle, conserve,
• mancare sau bauturi de orice fel,
• artificii, arme, obiecte periculoase,
• umbrele,
• aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),
• aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.
 

In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane. Un jeton va avea pretul de 6 lei, atat cat va fi si pretul unei beri sau al unui suc.

Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa pareasca zona de eveniment o pot face dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre iar vor trebui sa-si cumpere alt bilet.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret.
Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

Accesul in zonele VIP si zona A se face pe baza bratarii primita la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces si in Zona B a festivalului.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. De asemenea, va recomandam, pentru a inlatura orice dubii, sa aveti la dumneavoastra si un act doveditor al varstei copilului (copie).

Posesorii de suplimente meet & greet (intalnire cu Smiley) sunt rugati sa isi verifice casutele de email zilele urmatoare pentru a afla detalii despre ora la care va avea loc  intalnirea cu artistul.

Doua categorii de bilete sunt deja SOLD OUT, momentan mai fiind disponibile la vanzare bilete doar la Categoria B la pretul de 45 de lei.
Pregatiti-va pentru foarte multe surprize, totul impachetat intr-un setup de poveste unde buna dispozitie, berea rece Ursus Cooler si muzica live vor fi pe primul loc !

Biletele ramase se pot gasi pe www.iabilet.ro, si in reteaua iabilet (Muzica, IQBOX, Magazinele SAY, Magazinul Vgeneration, terminalele self service ZebraPay, Uman, Senia, Perfect Tour) dar si pe eventim.ro, myticket.ro si bilete.ro si in retelele Eventim, Myticket si Bilete.ro, la urmatoarele preturi:

- 45 de lei Categoria B - DISPONIBILE

- 70 de lei Categoria A, in fata scenei – SOLD OUT

- 130 de lei VIP, cu loc pe scaun in tribuna – SOLD OUT

- 200 lei - SUPLIMENT intalnire cu SMILEY - Valabil doar cu un bilet deja cumparat si doar pe www.iabilet.ro.

In ziua concertului pe 1 iunie, biletele vor costa 50 de lei

Un eveniment Hahaha Production, VIP Booking si BestMusic Live Concerts oferit de Ursus Cooler si Tiriac Auto.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod