Shakira, ambasadorul Blend-a-med 3D White, inspiră femeile să fie cea mai bună variantă a lor în cadrul unui eveniment exclusiv la Barcelona

Blend-a-med 3D White lansează un parteneriat cu Shakira pentru a găzdui un eveniment intim de o zi într-un spaţiu exclusiv în Barcelona, unde 60 de fani vor avea ocazia să se inspire de la Shakira despre cum să arate și să se simtă bine. La evenimentul de pe 9 mai, ambasadoarea globală a brand-ului va împărtăşi secrete despre realizările sale multiple ca mamă, cântăreaţă şi filantrop.
“Sunt încântată să fiu gazda acestui eveniment special alături de 3D White,” spune Shakira. “Fiecare femeie ar trebui să aibă încredere în propriile forţe şi, la fel ca 3D White, cred că un zâmbet minunat le ajută pe femei să fie mai sigure pe ele atunci când interacţionează cu cei din jur.”

Shakira va fi însoţită de o echipă de experţi 3D White, care vor susţine cursuri şi demonstraţii menite să îi inspire pe participanţi să-şi atingă potenţialul maxim. Echipa este formată din make-up artişti celebri, precum Caroline Barnes, al cărei portofoliu de clienţi le include pe Kylie Minogue şi Sheryl Crow, ea împărtăşind trucuri despre cum să arăţi cât mai bine; dr.
Nancy Rosen, celebrul dentist, care este de părere că un zâmbet perfect poate stimula încrederea în sine, va oferi cele mai bune ponturi legate de cum să te simţi cel mai bine în pielea ta, iar Tammy Tibbetts, fondator si director al unei fundații de caritate, va vorbi despre realizările sale şi va încuraja invitaţii să dea tot ce au mai bun.

Evenimentul va avea loc într-o locaţie privată, de 5 stele, în vecinătatea Barcelonei, unde invitaţii se vor întâlni cu Shakira, vor participa la cursuri şi la o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu starul.
Pentru a inspira şi femeile care nu vor avea ocazia să participe la acest eveniment, Blend-a-med 3D White creează o serie de videoclipuri din cadrul Smile Academy Live, cu acces exclusiv către Shakira şi echipa de experţi, ce vor fi disponibile pe Youtube după eveniment.

“Shakira este o femeie multidimensională minunată, şi suntem încântaţi să le oferim oamenilor oportunitatea de a o întâlni faţă în faţă şi de a fi inspiraţi de personalitatea şi de zâmbetul ei,” spune Stephen Squire, directorul global de marketing al P&G Oral Care.


Blend-a-med 3D White LUXE este creat pentru a înlătura 90% din petele de suprafata şi pentru a dezvălui albul natural al dinţilor, cu beneficiul adăugat al tehnologiei inovative Whitelock; un scut protector ce înconjoară dinţii şi previne formarea altor pete. Soluţia perfectă pentru femeile care vor un zâmbet atrăgător şi strălucitor ca al Shakirei.

În România, campania Blend-a-Med 3D White Întâlneşte-o pe Shakira se va desfăşura în perioada 26 martie - 5 aprilie în magazinele din toată țara.
Pentru a o putea cunoaște pe Shakira, consultați regulamentul campaniei disponibil pe www.pg.com/ro_RO. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 9 aprilie 2015.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod