România în stare de șoc. Opinia publică internațională solidară cu suferința românilor

Presa internaţională relatează pe larg despre tragedia petrecută vineri seară în Clubul Colectiv din Bucureşti, unde cel puţin 27 de oameni au murit, iar alţi 170 au fost răniţi într-un incendiu izbucnit în timpul unui concert.
Mai multe articole au apărut deja în ziarele și pe site-urile de știri din întreaga lume. Foarte mulți oameni din străinătate se declară solidari cu suferința provocată de drama de la Clubul Colectiv.
31 Octombrie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Arhanghel pe 31 Oct 2015, 11:05
    Dezastru, de Halloween...

    Să divaghez un pic de la subiect... Nu-i poţi impune nimănui o anumită conduită, dar măcar îi poţi sugera să înveţe să distingă binele de rău! Se spune, pe bună dreptate, să ai grijă ceea ce-ţi doreşti, că s-ar putea să ţi se întâmple, şi de multe ori, nu-i aşa, cuvântul zideşte, adică devine realitate! Unii înfierează biserica, alţii satanismul, iar alţii, ateii, nu cred în nimic! Totul se află în echilibru, răul şi binele, şi se derulează de la + infinit, la -infinit. Acelaşi echilibru îl putem descoperi în corpul omenesc. Ceea ce este prea mult, strică întotdeauna, dezechilibrează! Depinde d-voastră unde anume doriţi să vă situaţi pe această axă a existenţei. Mulţi cred într-o lume de-apoi, dar n-avem nicio certitudine, o mărturie verosimilă a cuiva întors de pe-acolo, să ne povestească cum stau lucrurile! Biblia ne învaţă că Iisus a fost şi-n Rai, şi-n iad! N-am cum să contest o astfel de afirmaţie, în lipsa probelor! Depinde de mine, dacă cred sau nu! Totuşi, eu ştiu că cele zece porunci ale lui Dumnezeu nu ne îndeamnă la nimic rău ci, dimpotrivă, ne învaţă să nu furăm, să nu ucidem, să nu facem ca toţi dracii ş.a.m.d. Nu contest faptul că anumiţi îndrăciţi, cu pretenţii de oameni sfinţi, folosesc religia în interese proprii şi de-aici provine lipsa de încredere în feţele bisericeşti. Problema e la mine,! Prefer să cred, sau nu! Cred în Satana şi toate cele rele, sau în Dumnezeu, în omenie şi iubirea faţă de semenii mei?! Să devin ateu, am o teamă că ceea ce-mi doresc va fi vidul, nimicul… Dacă eu n-am dreptate şi există ,,lumea cealaltă”, ce fac, voi trăi o veşnicie în neant?! Fac precizarea că nu toţi sunt semenii mei, aşa că nu pot iubi pe toată lumea sau să întorc obrazul unui musulman cu bomba la purtător sau pe-un aşa zis creştin care-mi doreşte răul. E de datoria mea să mă apăr şi să-i apăr pe toţi cei dragi mie, de îndrăciţi şi de tot ceea ce le-ar putea face rău! Dacă crezi în Halloween şi draci, de ei vei avea parte! Mare păcat că au murit atâţia oameni în discoteca dracilor, însă când intri într-un astfel de cuptor, ca şi acela în care au ars rockerii, dacă te duce mintea, te uiţi atent la materialele inflamabile de pe-acolo, la posibilităţile de evacuare în caz de incendiu etc. , asta dacă ştii să-ţi aperi pielea, oricât de mare şmecher te-ai putea crede la un moment dat! Unii ar putea spune că acelaşi lucru ţi s-ar putea întâmpla într-o biserică… Nu neg acest lucru, însă, probabilistic, ai şanse mult mai mari să arzi într-o discotecă, plină de materiale inflamabile şi cu muzica dată la maximum, de nu se mai înţelege drac cu persoană, decât să arzi de la lumânări, într-o biserică în care cineva ne cere bani pentru noul auto 4x4 al Patriarhiei, papă friptură în post şi mormăie cuvinte neinteligibile, răgând ca un taur înlănţuit! Dumnezeu să-i ierte, pe toţi!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod