Praktiker aniversează 12 ani de prezență pe piața din România

Sfârșitul sezonului de vară anunță lansarea campaniei “Premii pentru toți cei de-ai casei”, cu ocazia aniversării a 12 ani Praktiker în România.

Campania se va desfășura între 19 August și 8 Septembrie 2014, prin intermediul căreia, Praktiker dorește să mulțumească clienților fideli pentru cei 12 ani de succes pe plan local. În cadrul campaniei sunt pregătite numeroase premii în valoare de 6.000.000 lei, astfel că toți consumatorii vor avea parte de surprize diverse. Compania Praktiker oferă vouchere și cupoane de reduceri, 23 de excursii în Turcia pentru 2 persoane și marele premiu -10.000 lei, în produse Praktiker. 

“Ne dorim să recompensăm consumatorii români care aleg Praktiker și să aniversăm alături de aceștia 12 ani de succes în România.

Scopul nostru este ca orice consumator, în momentul în care intră într-un magazin Praktiker, să găsească cel mai bun raport calitate-preț, o paletă variată de produse din care să aleagă conform nevoilor sale și  servicii de calitate, caracterizate de promptitudine și profesionalism. Am ales să demarăm această campanie în primul rând cu ocazia aniversării Praktiker, dar și pentru a consolida legătura noastră cu clienții care ne apreciază, mulțumindu-le astfel pentru alegerea realizată.
Le-am pregătit nenumărate suprize și premii pe măsură”
, a declarat Cansu Derintuna, Managing Director Praktiker România.

Mecanismul campaniei “Premii pentru toți cei de-ai casei” este cât se poate de simplu: clienții care fac cumpărături în perioada de desfășurare a campaniei, după emiterea bonului fiscal la casa de marcat, sunt rugați să extragă dintr-un bol un card răzuibil, care va conține unul dintre premii. Toate cardurile sunt câștigatoare, așa că fiecare client va pleca acasă cu un premiu.

Mai multe detalii despre regulamentul campaniei pot fi regăsite pe site-ul companiei, www.praktiker.ro.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod